News

Bătaie între credincioși la biserică! Mai mulți români s-au încăierat în Anglia, de Înviere

28.04.2019 | 14:14
Bataie intre credinciosi la biserica Mai multi romani sau incaierat in Anglia de Inviere

Bătaie între români la slujba de Înviere! Totul s-a petrecut la slujba de Înviere, în fața unei biserici din Anglia. Din păcate, românii au făcut un spectacol de toată jena în fața lăcașului Domnului, chiar în noaptea sfântă de Înviere, cea mai importantă zi din calendarul creștin și cea mai așteptată sărbătoare de credincioși.

Bătaie în fața unei biserici din Anglia! De ce s-au încăierat românii în noaptea de Înviere?

Românii care nu au putut ajunge în țară în ziua sfântă de Înviere, au mers la bisericile din locul în care se aflau. Un spectacol jenant s-a produs în noaptea de Înviere, în Anglia,  între câțiva români nu s-au putut abține. Scena a fost filmată de un participant. “Uitați-vă ce e la Biserică. Uitați și voi se bate lumea să intre la Biserică.

S-a închis ușile la biserică, după ora 12, se ia Lumină!”, spune martorul. “De ce dai în el? Uitați-vă la el. De ce dai în el?”, se aude o altă voce din mulțime. “Vai de noi!”, a scris o româncă, într-un comentariu.

Gepostet von Craciun Ciprian Razvan am Samstag, 27. April 2019

Bătaie de Paște în centrul Buzăului

Două familie de etnie româ din Buzău s-au bătut ca la ușa cortului în centrul orașului. Aceștia nu s-au oprit doar la pumni și picioare, au scos la iveală și cuțite și satâre, nu înainte de arunca peste tot cu mâncare și farfurii, potrivit liberattea.ro. Unul dintre agresori a fost culcat la pământ de un om al legii aflat la cumpărături, mai apoi, polițiștii au intervenit și i-au ridicat pe scandalagii.

Totul a pornit de la doi bărbați ce aveau o discuție mai veche care au început să se înjure. Martorii au spus că unul dintre ei a pus mâna pe câteva farfurii și a început să arunce în celălalt. După aceasta, a urmat o bătaie generală cu pumni, picioare și alte obiecte ascuțite, inclusiv între familiile celor doi, care au intervenit imediat, relatează știrilebuzău.ro.

Tags: