Fotbal intern

Bătaie între Culio și Hoban? Motivul pentru care argentinianul ar fi sărit să-l lovească pe mijlocașul român

16.02.2019 | 10:50
Bataie intre Culio si Hoban Motivul pentru care argentinianul ar fi sarit sal loveasca pe mijlocasul roman

Jucătorii lui CFR Cluj au refuzat să intre în cantonament înaintea meciului pe care îl vor disputa contra Astrei Giurgiu, azi, de la ora 20.00, în etapa 24 din Liga 1 Betano, dar asta nu este singura problemă de la campioana României.

Majoritatea jucătorilor au fost de acord să nu respecte regulamentul și să se prezinte în cantonament chiar în ziua meciului cu Astra Giurgiu, iar cei care s-au opus au întâmpinat probleme cu un lider din vestiarul ardelenilor.

Emmanuel Culio a sărit să îl bată pe Ovidiu Hoban

Conform digisport.ro, Ovidiu Hoban și Giedrius Arlauskis ar fi vrut ca echipa să intre în cantonament încă de vineri, dar au fost contrați de Emmanuel Culio. Mijlocașul argentinian și-a vărsat nervii pe fotbalistul român și chiar ar fi sărit să îl lovească pe Ovidiu Hoban. Cei doi jucători au fost despărțiți cu greu de ceilalți coechipieri de la CFR Cluj.

Decizia jucătorilor de la CFR Cluj de a nu intra în cantonament înaintea meciului cu Astra Giurgiu a venit după ce aceștia nu și-ar fi primit primele pentru rezultatele obținute în turul campionatului, acolo unde CFR Cluj a obținut șapte victorii și a pierdut un singur meci.

Emmanuel Culio și Ovidiu Hoban în meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj
Emmanuel Culio și Ovidiu Hoban în meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Culio a avut probleme și cu Djokovic

Nu este prima dată când Emmanuel Culio își vară nervii asupra unui coechipier. Pe 26 iulie 2018, FANATIK.RO anunța că mijlocașul argentinian s-a luat la bătaie în cantonamentul susținut de CFR Cluj în Polonia cu Djokovic, iar toată întâmplarea a avut loc sub ochii lui Edi Iordănescu, antrenorul de atunci al campioanei României.

Înaintea duelului din etapa 24, CFR Cluj se află pe prima poziție în clasament. Ardelenii au adunat 47 de puncte, cu 13 victorii, 8 egaluri și două înfrângeri. În primele două meciuri din 2019, campioana României a remizat cu Hermannstadt, scor 1-1, și a pierdut pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 2-0.

CFR Cluj – Astra Giurgiu se joacă azi, de la ora 20.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în etapa 24 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Partida este transmisă de Telekom Sport, Digi Sport, Look TV, iar toate fazele importante se vor putea vedea pe www.fanatik.ro.