News

Bătaie între doi tați din Iași, chiar sub ochii copiilor. Unul dintre ei a ajuns în arestul Poliției. Video

03.09.2019 | 10:15
Bărbatul agresor a ajuns în arestul Poliţiei. Sursa foto facebook

Bătaie între doi tați din Iași, chiar sub ochii copiilor. Totul a pornit de la o dispută inițială a odraslelor care s-a petrecut la locul de joacă. Fără să știe cei doi, întreaga scenă a fost filmată de un vecin. Când imaginile au ajuns pe internet, P oliția s-a autosesizat și l-a reținut pe părintele considerat agresor. Nu s-a terminat prea bine pentru acesta. Bărbatul a stat o noapte după gratii, iar apoi a fost eliberat sub control judiciar, dar fără drept de a părăsi domiciliul

Bătaie între doi tați din Iași, chiar sub ochii copiilor

Bătaia a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în cartierul Alexandru. Incidentul s-a petrecut la orele amiezii, atunci când doi copii de 9 şi 11 ani au mers într-un parc din apropierea casei lor și au început să se dea în leagăn. Nu se ştie cum, însă un adolescent a început o dispută serioasă cu cei doi copii din leagăn. Aceştia nu au ezitat și l-au sunat pe tatăl lor de pe telefonul mobil povestindu-i ceea ce se întâmplă.

Părintele a coborât în parc și l-a mustrat pe acesta. Tânărul, supărat rău și rănit în orgoliu, mai ales că se afla în parc alături de prietena lui şi-a chemat și el părintele. Ce a urmat e rupt din filmele cu gangsteri. Tatăl celor doi copii a fost bătut cu sălbăticie, în timp ce aceștia țipau de groază. De altfel, strigătele copiilor se pot auzi și pe filmare și, conform specialiștilor, cel mai probabil au rămas cu traume.

Unul dintre ei a ajuns în arestul Poliției

Agresorul violent se numeşte Bogdan Măirean şi nu este la prima faptă de acest fel. Acesta este cercetat de către poliţiştii după ce ar fi pulverizat spray lacrimogen în ochii unui şofer din trafic cu care intrase într-o dispută. „Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Secţiei 1 Iaşi au identificat un bărbat de 34 de ani, din municipiul Iaşi, bănuit de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice cât şi lovirea sau alte violenţe.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că, la data de 30 august, bărbatul de 34 de ani, în timp ce se afla pe o alee din faţa unui bloc din municipiul Iaşi, l-ar fi agresat cu pumnii şi picioarele pe un alt bărbat de 45 de ani, de faţă fiind şi alte persoane. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 31 august, acesta a fost reţinut de către poliţişti în baza unei ordonanţe, pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul Poliţiei Iaşi“, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

 

 

Tags: