News

Bătaie între două clanuri de romi din Ivești. Încăierarea a continuat și la spitalul unde fuseseră aduși răniții

Circa 40 de persoane s-au bătut sâmbătă seara pe străzile din comuna Ivești, județul Galați, combatanții celor două clanuri de romi implicate folosind și arme albe.
01.05.2022 | 17:41
Bataie intre doua clanuri de romi din Ivesti Incaierarea a continuat si la spitalul unde fusesera adusi ranitii
Poliția a trebuit să intervină de două ori pentru a-i desparte pe bătăuși/ Foto: Inquam Photos - George Călin
ADVERTISEMENT

Potivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, conflictul a fost semnalat sâmbătă seara printr-un apel la 112, motiv pentru care au intervenit polițiștii de la secția rurală Liești, scrie Adevărul.

Din primele verificări a rezultat că bătaia generalizată ar fi pornit de la un conflict verbal dintre doi bărbați, urmat de violență fizică. Ambii scandalagii au primit ajutorul rudelor din sat astfel că situația a degenerat.

ADVERTISEMENT

Unii dintre ei au folosit arme albe, astfel că șapte persoane au fost rănite, dintre care patru se află în stare gravă și au fost transferați la Spitalul Județean Galați. Ceilalți patru au primit îngrijiri medicale la spitalul din Tecuci.

Scandalul a continuat și la Spitalul Municipal din Tecuci,  fiind nevoie de o nouă intervenție a forțelor de ordine.

ADVERTISEMENT

Au intervenit Politia, jandarmii si firma de pază deoarece erau gălăgioşi, fiind două tabere. Nu a intrat nimeni în interiorul spitalului”, au precizat reprezentanţii spitalului din Tecuci.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de încăierare şi poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul”, a transmis IPJ Galaţi.

ADVERTISEMENT

În funcție de datele care vor apărea în anchetă, este posibil ca unele dintre persoanele implicate să fie puse sub acuzare și pentru alte fapte: tentativă de omor, vătămare corporală, distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Tags: