News

Bătaie între două directoare de la DSP Ialomița. ”Domnișoara Denisa m-a îmbrâncit și m-a tras de sacou”

Polițiștii din Slobozia au intervenit recent pentru aplanarea unui conflict apărut între directoarea executivă a DSP Ialomița, Marinela Radu, și directoarea economică a instituției, Denisa Ioniță.
11.08.2022 | 16:45
Bataie intre doua directoare de la DSP Ialomita Domnisoara Denisa ma imbrancit si ma tras de sacou
După bătaie, polițiștii din Slobozia au deschis dosar penal. Foto: msmagazine.com
ADVERTISEMENT

Potrivit jurnaliștilor de la independentonline.ro, între cele două directoare existau animozități mai vechi, care acum au ajuns la apogeu. Conform primelor informații, se pare că această bătaie ar fi început din cauza faptului că Denisa Ioniță a refuzat să semneze anumite acte.

Bătaie în birourile DSP Ialomița

Deranjată de atitudinea ostilă, Marinela Radu a dorit să afle ce se întâmplă. Au urmat câteva replici dure și nu a mai durat mult până s-a ajuns la bătaie.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii sursei citate au mai notat că episodul a fost înregistrat miercuri, într-unul dintre birourile Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Fără să le mai pese că la scandal asistau ceilalți funcționari publici ai instituției, directoarele s-au luat la bătaie.

Ulterior, a fost solicitată intervenția polițiștilor. Secretara DSP Ialomița este cea care ar fi apelat numărul de urgență 112. Sosiți la fața locului, oamenii legii le-au audiat pe cele două femei și la final au deschis dosar penal.

ADVERTISEMENT

La finalul audierilor, directoarea executivă a DSP Ialomița a fost sunată pentru a comenta cele întâmplate. ”Eu am fost cea care a sunat la 112.

Domnișoara Denisa este acuzată de agresiune

Pur și simplu m-am trezit cu domnișoara Denisa în birou. M-a îmbrâncit și m-a tras de sacou. M-am speriat foarte tare. Merg la spital să-mi iau tensiunea” a declarat Marinela Radu.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii locali au subliniat că Marinela Radu a preluat șefia DSP Ialomița în urmă cu 5 luni, fiind susținută de filiala PSD Ialomița. Cel înlocuit a fost Dan Noel, lăsat fără funcție după numirea în fruntea instituției, prin desființarea postului.

Pus în fața acestei situații, domnul Noel a depus plângere penală pe numele Marinelei Radu. Altfel, amintim că în urmă cu 7 zile, pe fanatik.ro s-a scris despre un alt scandal între două femei.

ADVERTISEMENT

De data aceasta a fost o bătaie între amantă și soție, la Maternitatea Filantropia. Citind știrea, puteți afla cu ce a venit ”înarmată” femeia înșelată.

ADVERTISEMENT