News

Bătaie între două fete lângă o școală din Buzău. Elevele și-au împărțit pumni și picioare. Video

Incident petrecut marți după amiaza lângă o școală din Buzău. Între două fete de clasa a VII-a a avut loc o bătaie în toată regula. Copilele și-au împărțit pumni și picioare, s-au tras de păr, totul din cauza unui băiat.
18.05.2022 | 20:31
Bataie intre doua fete langa o scoala din Buzau Elevele siau impartit pumni si picioare Video
Bătaie între două eleve de școală generală la Buzău. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

În spațiul public a apărut o filmare care arată două fete de școală generală din Buzău aflate într-o luptă dură corp la corp.

Bătaie între două eleve de școală generală la Buzău. Zeci de colegi le-au încurajat

Din primele informații, conflictul fizic dintre cele două minore, care ar fi eleve în clasa a VII-a la școala nr. 11 din oraș, a avut loc marți după-amiază, după ieșirea de la cursuri. Întregul moment a fost filmat cu telefonul mobil.

ADVERTISEMENT

Bătaia cu cu pumnii și picioarele între cele două adolescente din Buzău ar fi avut o cauză sentimentală. Presa locală scrie că cele două s-ar fi îndrăgostit de același băiat.

În imaginile publicate pe YouTube se vede cum copilele se lovesc, se trag de păr și se îmbrâncesc, sub privirile a zeci de colegi. Aceștia din urmă, în loc să le despartă, le încurajează să-și continue lupta.

ADVERTISEMENT

Izolat, o altă fată pare că încearcă să oprească bătaia, însă fără succes. Apoi, în momentul în care un băiat se decide să intervină este tras înapoi pentru a le lăsa pe fete să continue bătaia.

Poliția s-a autosesizat după acest incident. Anchetă și la școala din Buzău

Potrivit ReporterBuzoian.ro, conducerea Școlii Gimnaziale Nr. 11 din Buzău ar fi aflat de acest eveniment grav abia după ce s-a trezit în unitate cu agenții de la Poliție.

ADVERTISEMENT

Directoarea școlii a spus că situația va fi analizată și cele două eleve vor fi consiliate. Norocul lor a fost faptul că nu s-au bătut în incinta unității.

Astfel, conform regulamentului, elevii pot fi pedepsiți doar dacă se bat în perimetrul școlii.

În schimb, cei de la Poliție s-au autosesizat și au demarat cercetări pentru identificare protagoniștilor și luarea măsurilor care se impun.

ADVERTISEMENT