Sport

Bătaie între fani după McGregor – Khabib. Irlandezii au ieșit din nou șifonați. Video

07.10.2018 | 13:47
Bataie intre fani dupa McGregor  Khabib Irlandezii au iesit din nou sifonati Video
Bătaie între fani după McGregor - Khabib. Irlandezii au ieșit din nou șifonați

A fost haos la gala UFC 229! Khabib Nurmagomedov l-a învins prin strangulare în runda a 4-a pe Conor McGregor, dar evenimentele cu adevărat interesante au apărut după finalul meciului. 

Nervos peste măsură după ce unul dintre oamenii aflați în staff-ul lui McGregor l-a insultat, Khabib a sărit direct în mulțime pentru a-și face dreptate. S-au împărțit pumni după meci atât în octagon, cât și în afara sa.

Bătaie între fani după McGregor – Khabib

Fanii celor doi sportivi au urmat exemplul idolilor lor și s-au bătut în drumul spre ieșire. Mai mulți fani ruși au bătut câțiva susținători ai lui McGregor, irlandezii pierzând astfel pe toate fronturile la gala UFC 229.


După meci, Khabib a dezvăluit că a fost sunat de Putin, președintele Rusiei transmițându-i un mesaj de felicitare. În același timp, Conor McGregor n-a venit la conferința post-meci, dar a reacționat pe Twitter. Irlandezul și-a recunoscut înfrângerea, însă a solicitat revanșa, așa cum s-a întâmplat cu Nate Diaz, în fața căruia a pierdut prima dată, iar apoi l-a învins.

Rămâne de văzut însă ce sancțiune va primi Khabib pentru gestul său de a sări din cușcă și dacă acesta va fi de acord să-i ofere revanșa irlandezului, ținând cont de victoria clară pe care a obținut-o.

Cert este că McGregor nu a depus plângere împotriva celor trei oameni din staff-ul lui Khabib care l-au atacat în ring la finalul meciului, astfel că aceștia au fost eliberați de poliția din Las Vegas.

În presa din State se vorbește acum despre posibilitatea ca Nurmagomedov să nu mai primească viza de intrare în țară pentru faptele sale. Totodată, există posibilitatea ca UFC să-i ia o parte din bursă drept pedeapsă pentru că nu a rămas în octagon.