Fotbal international

Bătaie între fanii lui Liverpool și Manchester City înainte de Supercupa Angliei. VIDEO

Autor: Andrei Șchiopu | 04.08.2019 | 19:24
Bătaie între fanii lui Liverpool și Manchester City înainte de Supercupa Angliei. VIDEO
Bătaie între fanii lui Liverpool și Manchester City înainte de Supercupa Angliei. VIDEO

Fanii lui Liverpool și Manchester City s-au bătut la metrou înainte de Supercupa Angliei. Cele două formații s-au întâlnit duminică seara pe Wembley în FA Community Shield, cum este denumită Supercupa Angliei. La sfârșitul celor 90 de minute scorul a fost egal, 1-1, după golurile marcate de Raheem Sterling pentru Manchester City și de Joel Matip pentru „cormorani”. La loviturile de departajare „cetățenii” s-a impus cu scorul de 5-4 , pentru Liverpool ratând doar Giorginio Wijnaldum.

Răfuială între fani înainte de Liverpool – Manchester City

Bătaia dintre fanii lui Liverpool și cei ai lui Manchester City nu s-a lăsat cu victime, însă au fost lovituri foarte dure, după cum se vede și într-un filmuleț de pe Twitter, încărcat de un pasager al acelui metrou. Din imagini se vede un suporter ținând o sticlă de bere în mână care este mai violent, în timp ce un pasager încearcă să-i liniștească pe suporterii celor două echipe. Până la urmă conflictul s-a stins în momentul în care ușile metroului s-au închis.

În timpul meciului atmosfera a fost foarte plăcută, fanii ambelor echipe preferând să-și încurajeze echipele și să cânte pe durata întregii partide. Momentele tensionate dinaintea partidei au fost rapid uitate, iar lucrurile au intrat la normal între suporterii celor două echipe.

Manchester City este Supercampioana Angliei

Manchester City a câștigat primul trofeu al sezonului, cetățenii impunându-se la loviturile de departajare. În timpul regulamentar scorul a fost egal, 1-1, Raheem Sterling deschizând scorul pentru „cetățeni” în minutul 12, iar pentru cormorani a egalat fundașul central Joel Matip, care a fost servit excelent de colegul său din defensivă Virgil van Dijk. Ambele echipe au avut mai multe ocazii mari, Liverpool având două bare prin Mohamed Salah și o minge salvată de pe linia porții în finalul meciului de fundașul lateral al lui Manchester City, Kyle Walker.

La loviturile de departajare toți fotbaliștii au înscris mai puțin Giorginio Wijnaldum, unul dintre eroii lui Liverpool din semifinala memorabilă cu FC Barcelona. Astfel, trupa lui Pep Guardiola își adjudecă primul trofeu din acest sezon, penalty-ul decisiv fiind marcat de brazilianul Gabriel Jesus.

  • 10 august este data în care debutează Premier League
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!