Fotbal intern

Bătaie între fanii stelişti şi cei rapidişti la un meci din România. “Au năvălit în stadion, poarta a fost baricadată!”

08.10.2018 | 18:10
Bataie intre fanii stelisti si cei rapidisti la un meci din Romania Au navalit in stadion poarta a fost baricadata

Bătaie între fanii stelişti şi cei rapdişti la meciul disputat de VK Soccer cu Rapid Frumoşii Nebuni, din Liga a 5-a. Partida a avut loc pe stadionul “Progresul Spartac” din Bucureşti, România, unde aproximativ 25 de ultraşi de la Peluza Sud, înarmaţi cu lanţuri şi bâte, au atacat un grup de aproximativ 50 de ultraşi rapidişti de la T2, anunţă prosport.

Ultraşii stelişti nu au ştiut că rapidiştii erau de două ori mai mulţi, iar aceştia s-au regrupat şi au trecut la contraatac în momentul în care steliştii au pătruns pe stadionul “Progresul Spartac”. Astfel, între cele două galerii rivale s-a produs o bătaie crâncenă, iar steliştii au fugit pe străzile din jurul arenei. Partida VK Soccer – Rapid Frumoşii Nebuni a fost întreruptă în minutul 61, la scorul 3-3, şi nu s-a mai reluat.

Fanii stelişti şi cei rapidişti s-au luat la bătaie la un meci din România

„N-a fost nicio agresiune la adresa jucătorilor. Dintre fotbalişti, antrenori, arbitri, oficiali, nimeni n-a avut de suferit. Eu, fiind pe bancă, n-am surprins de la început momentul, dar am văzut că un grup de persoane a năvălit în stadion, către suporterii rapidişti din tribună. Ulterior, grupurile au părăsit incinta arenei, poarta a fost baricadată şi mai departe, pe străzi, nu ştiu ce s-a întâmplat. Felicit forţele de ordine, poliţia şi jandarmeria, care au ajuns în timp record, din clipa în care au fost solicitate, şi în număr impresionant. Cred că au venit de la mai multe secţii“, a relatat, pentru ProSport, Viorel Krauss junior, patronul şi antrenorul echipei VK Soccer.

Conform sursei citate mai sus, la scandal au participat şi 6 ultraşi olandezi ai echipei NEC Nijmegen care erau alături de Peluza Sud, iar primii prinşi de poliţie la faţa locului au fost aceştia. La sosirea jandarmilor şi a poliţiştilor, românii s-au împrăştiat şi şi-au continuat luptele pe străduţe cu grijă.