Fotbal international

Bătaie între suporteri la meciul Peru – Chile 3-0! Nebunie totală în tribune la Miami! Video

13.10.2018 | 19:47
Bataie intre suporteri la meciul Peru  Chile 30 Nebunie totala in tribune la Miami Video

Meciul amical Peru – Chile 3-0 a fost umbrit de o bătaie între suporterii celor două echipe naţionale. Partida s-a disputat pe stadionul “Hard Rock” din Miami, iar fanii au luat cu asalt tribunele pentru a urmări un duel de foc pentru fotbalul din America de Sud.

Conform presei din Peru, bătaia a pornit după ce fanii s-au înjurat încă din startul partidei. Mai mulţi suporteri ai naţionalei statului Chile au devenit agresivi şi i-au atacat pe rivali, moment în care aceştia din urmă nu au stat degeaba. Timp de câteva minute bune, când cele două echipe se duelau pe teren, fanii şi-au împărţit pumni şi picioare în tribune.

Bătaie între suporteri, în tribune, la meciul Peru – Chile 3-0

În urma bătăii dintre suporteri, care a avut loc la meciul Peru – Chile 3-0, mai mulţi fani au fost răniţi, dar nu au avut nevoie de intervenţia medicilor. Situaţia conflictuală a fost aplanată de câţiva dintre suporterii care nu s-au luat la bătaie, asta pentru că forţele de ordine au lipsit cu desăvârşire în tribunele stadionului din Miami.

Peru a învins-o pe Chile, scor 3-0, după ce Enzo Roco şi-a marcat în proprie poartă, iar Pedro Aquino a reuşit o dublă. La finalul amicalului de la Miami, jucătorii chilieni au anunţat că nu este o problemă că au pierdut partida cu Peru. “De ce să spunem că a fost o înfrângere dureroasă? Nu trebuie să dramatizăm, nu ne-am jucat viaţa în acest moment. Nu este un campionat, vorbim de un meci amical. Înainte să câştigăm Copa America am pierdut cu Jamaica. Atunci mulţi au spus atunci că suntem morţi, dar am reuşit să devenim campioni continentali. Nu este nimic pierdut în acest moment. Mai avem multe meciuri de pregătire de jucat”, a declarat Arturo Vidal la finalul meciului Peru – Chile 3-0.

https://twitter.com/Capital967/status/1051145092969504768