Carousel hot news

Bătaie între jucători pe tunel! Un fotbalist a ajuns la spital!

Ratarea penalty-ului în minutul 96 a declanşat scandalul la Juventus Bucureşti. Chiar pe teren, Valentin Bărbulescu s-a repezit la George Călinţaru şi l-a bruscat. Pe drumul spre vestiare,...
20.08.2017 | 00:02
Bătaie între jucători pe tunel! Un fotbalist a ajuns la spital!
ADVERTISEMENT

Ratarea penalty-ului în minutul 96 a declanşat scandalul la Juventus Bucureşti. Chiar pe teren, Valentin Bărbulescu s-a repezit la George Călinţaru şi l-a bruscat. Pe drumul spre vestiare, lucrurile au degenerat. Bărbulescu i-a băgat mâna în gât lui Călinţaru şi i-a adresat vorbe grele, dar oamenii de la pază au intervenit şi i-au despărţit. În momentul când au intrat pe tunel cei doi s-au încăierat iar şi au fost despărţiţi cu greu

“Te prind eu şi tot te bat chiar de-mi faci plângere“, i-a strigat Bărbulescu lui Călinţaru, după ce au fost despărţiţi, conform gsp.  Ajunşi la vestiare,  Bărbulescu a continuat să-şi înjure colegul, iar Călinţaru de nervi a lovit pereţii vestiarului cu pumnii şi şi-a rupt un deget. A ieşit de la cabine plin de sânge şi a plecat direct la spital. După ieşirea de la vestiare, Bărbulescu a fost mai împăciuitor: “Călinţaru e un băiat extraordinar. Putea să dea penalty-ul ăla la şapte metri peste poartă, nu era o problemă, dar nu aşa cum a dat el! Asta i-am reproşat, în faţă, că eu nu fac lucrurile pe la spate. Mâine bem o bere şi ne împăcăm, că aşa e la fotbal. Nu ne-am bătut”.

ADVERTISEMENT

Bataie Juventus – FCSB 1-2. “Eu v-am făcut, eu vă distrug!”

Daniel Opriţa era şi el exasperat pe tunelul care ducea la vestiare. Deşi la conferinţa de presă şi-a apărat jucătorii şi a spus că nu ei sunt cauza pentru care şi-a dat demisia, pe tunel acesta a avut o cu totul altă atitudine. Opriţa a aruncat cuvinte grele la adresa jucătorilor săi.

ADVERTISEMENT

“Eu v-am adus aici, eu vă distrug pe toţi! Nu-i posibil aşa ceva! Eu plec, bă, nu mai stau aici. Voi nu sunteţi, bă, jucători aşa cum v-am crezut. Am făcut spume la gură din cauza voastră. Cum să dai scăriţă, bă?! Ne jucăm cu Steaua să dăm scăriţe. Suntem idioţi rău de tot”, au fost cuvintele antrenorului. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri