Life

Bătaie la Antena 1! Vedetele postului, filmate când și-au împărțit pumni: „Violențele, la ordinea zilei”

A fost bătaie generalizată la Antena ! Vedetele postului de televiziune s-au încăierat sâmbătă, pe 29 aprilie 2023. Producătorii, în șoc!
01.05.2023 | 12:49
Bataie la Antena 1 Vedetele postului filmate cand siau impartit pumni Violentele la ordinea zilei
Bătaie între vedetele de la Antena 1, în casa Mireasa. Foto: Antena 1/ Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Bătaie între vedetele de la Antena 1! O încăierare cu pumni și picioare a avut loc între băieții care participă în reality-show-ul Mireasa! Momentele de o violență cum rar s-a pomenit în emisiunea matrimonială au fost surprinse de camerele de luat vederi, iar telespectatorii au putut vedea tot ce s-a petrecut pe Antena Play, acolo unde tot ce fac concurenții e transmis live, 24 din 24.

Bătaie la Antena 1 între concurenții de la Mireasa!

Nu este singura controversă legată de show-ul de la Antena 1! În ultimele zile, s-au întâmplat o serie de lucruri în producția prezentată de Simona Gherghe. În gala de vineri, cei care protestează împotriva felului în care producătorii de la Mireasa își fac treabă, au făcut o pauză de la „ora televizoarelor închise”, campanie inițiată de comunitatea de pe Instagram Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT

„Aceștia au ales o altă formă de a protesta, de această dată prin cadouri trimise la Buftea, unor concurenți ai emisiunii, în majoritate cei vizați de proteste, moderatoarelor emisiunii, Simona Gherghe și Gabriela Cristea, dar și producătorilor emisiunii”, notează Viperele Vesele.

Cadouri neplăcute pentru concurenți și prezentatoare: morcovi, lămâi și conserve cu sardine

Concurenții au fost umiliți, astfel, de telespectatorii show-ului. Mihai și Hatice au primit câte o conservă de pește, de sardine, iar Antonio o pungă de cereale, un kilogram de morcovi și unul de sare. Singura exceptată de la aceste cadouri trimise ”la caterincă” a fost concurenta Maria. Tânăra a primit un joc pentru copilașul ei.

ADVERTISEMENT

Viperele Vesele nu știu dacă aceste cadouri au ajuns sau nu la concurenți. Au mai fost situații în care unele atenții ar fi fost oprite la ușa producătorilor. Este vorba despre un tort pe care Viperele l-au trimis în urmă cu săptămâni bune pentru cuplul de băieți format din Alex și Mihai.

Simona Gherghe, mesaj acru de la Viperele vesele

„Sâmbătă, la presiunea plătitoarei, i s-a spus persoanei care a livrat produsele că au fost date concurenților. Dovezi în acest sens nu există, pe Antena Play nu au fost văzute astfel de imagini, așadar planează o justificată suspiciune de furt.

ADVERTISEMENT

Nu ne-am mira să li se fi făcut producătorilor emisiunii mâna greblă pe conservele și morcovii trimiși de protestatari, având în vedere istoricul unor angajați ai Antena Group care fac parte din echipa de producție a emisiunii Mireasa, presa consemnând, de-a lungul timpului, multe reclamații ale telespectatorilor cu privire la “dispariția misterioasă” a diverselor produse trimise concurenților emisiunii.

Moderatoarei Simona Gherghe i s-a trimis un kilogram de lămâi, însoțit de un mesaj. “Când viața vă oferă lămâi, asigurați-vă că știți în ai cui ochi trebuie să le stoarceți!”, transmit Viperele.

ADVERTISEMENT
cadouri concurenți mireasa antena 1
Cadourile primite de Hatice, Mihai și Simona Gherghe de la protestatarii împotriva show-ului de la Antena 1

Bătaie între băieți, în show-ul de la Antena 1. Fanii cer descalificări urgente

De departe, însă, cel mai controversat moment a avut loc sâmbătă, dincolo de cadourile simbolistice, trimise ca o ironie. „Violențele au fost la ordinea zilei, sâmbătă, la Mireasa!”, mai scrie pagina de Instagram mai sus amintită. Băieții din casă s-au luat la bătaie.

Acest subiect a fost dezbătut, se pare, și pe Antena Play. Având în vedere răfuiala care a avut loc în show, sâmbătă, pe 29 aprilie, Viperele, dar și alți fani ai emisiunii, cer producătorilor ca băieții care recurg des la agresiuni fizice să fie sancționați de producători sau chiar descalificați. Rămâne de văzut dacă se va lua o decizie în acest sens!

ADVERTISEMENT