News

Bătaie la Arad, între forțele de ordine și zeci de oameni care petreceau pe o stradă. Video

14.04.2020 | 13:16
Bataie la Arad intre fortele de ordine si zeci de oameni care petreceau pe o strada Video
ADVERTISEMENT

Mai mulți bărbați din Arad au fost arestați, după ce zeci de oameni care petreceau pe stradă au sărit la bătaie și au atacat forțele de ordine venite să bage în casă petrecăreții.

Bătaie la Arad între petrecăreți și forțele de ordine

Zeci de oameni care petreceau pe o stradă din Arad au fost băgați cu forța în casă de oamenii legii, potrivit Agerpres.

ADVERTISEMENT

Trei bărbați au fost arestați de polițiști pentru ultraj, după ce au atacat forțele de ordine venite să disperseze mulțimea ce petrecea în plină zi pe o stradă din Arad, în ciuda interdicțiilor impuse de autorități prin ordonanțele militare

Alarma a fost dată de un șofer care a sunat la 112 și a spus că aproximativ 20 de persoane au dat o petrecere pe o stradă din minicipiul Arad.

ADVERTISEMENT

În urma apelului, la fața locului s-a deplasat un polițist și un jandarm, care au încercat să disperseze mulțimea și să-i bage pe oameni în case.

Trei bărbați au fost arestați

Cu toate acestea, oamenii legii au fost atacați de cei care petreceau pe stradă după ce li s-a spus că trebuie să intre în curțile caselor, astfel că au fost solicitate alte echipaje de intervenție.

ADVERTISEMENT

Trei bărbați au fost arestați în urma incidentului, iar purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Andreea Ailioaie, a declarat, pentru Agerpres, că cele trei persoane au fost reținute pentru că au agresat poliţiştii şi jandarmii veniți să împrăștie mulțimea.

„Persoanele în cauză sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de ultraj, iar judecătorii au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a declarat Andreea Ailioaie.

ADVERTISEMENT

Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad a anunțat că procurorii au întocmit dosar de urmărire penală, în urma eveniment.

ADVERTISEMENT