News

BĂTAIE la BACALAUREAT! Soţia şi fiicele unui BARON local, SCANDAL cu procurorul la bac

Soţia şi fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, bătaie cu procurorii în stradă, în faţa liceului. Scandalul a izbucnit când procurorul şi un poliţist au venit să...
04.07.2015 | 06:45
BATAIE la BACALAUREAT Sotia si fiicele unui BARON local SCANDAL cu procurorul la bac

Soţia şi fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, bătaie cu procurorii în stradă, în faţa liceului. Scandalul a izbucnit când procurorul şi un poliţist au venit să verifice o acuzaţie de o acuzaţie de fraudă la exemenul de bacalaureat.

Fiica fostului presedinte al CJ Mehedinti Adrian Duicu a fost dată afară din examenul de bacalaureat după ce ar fi încercat să fraudeze examenul. În fata Colegiului tehnic „DIERNA” din Orsova a izbucnit imediat un scandal monstruos. Mama şi fiica acuzată că a vrut să copieze au sărit să-l loveasca pe procuror. Un martor a filmat întreaga scenă.

Elevii au susţinut vineri, 3 iulie, în cadrul primei sesiuni a examenului de Bacalaureat din acest an, proba la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele vor fi afişate pe 6 iulie, până la ora 12,00, şi tot în aceeaşi zi se vor putea depune contestaţiile, până la ora 16,00. Rezolvarea acestora se va face între 7 şi 9 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 10 iulie.

La sesiunea iunie — iulie 2015 a examenului de Bacalaureat s-au înscris 168.945 de candidaţi, cu peste 7.000 mai mulţi decât în aceeaşi sesiune a anului trecut (161.682 de elevi), potrivit Ministerului Educaţiei.

FANATIK SUPERLIGA

Dintre aceştia 143.949 de candidaţi (76,89%) provin din promoţia curentă, iar 24.996 (23,11%) — din seriile anterioare. În funcţie de forma de învăţământ absolvită, candidaţii înscrişi pentru a participa la această sesiune a Bacalaureatului sunt distribuiţi astfel: 163.462 — zi, 2.943 — seral şi 2.540 — frecvenţă redusă.

Sursă: www.romaniatv.net

CLIPUL ZILEI LA FANATIK SUPERLIGA