ADVERTISEMENT
News

Bătaie la Bacău între un fost viceprimar și ex-pugilistul Ciprian Ciocan. De la ce a pornit conflictul

Bătaie zdravănă în Bacău între un fost viceprimar și ex-pugilistul Ciprian Ciocan
Autor: Alexandru Năstase | 22.05.2021 | 12:37
Bătaie la Bacău între un fost viceprimar și ex-pugilistul Ciprian Ciocan. De la ce a pornit conflictul
Mai mulți martori au asistat la bătaia de la Bacău. Sursa foto - DANI AMARIEI / MEDIAFAX FOTO

Mai exact, discutăm despre cel care a ocupat funcția a doua a orașului, Laurian Lucaș și fostul boxer Ciprian Ciocan.

ADVERTISEMENT

Aceștia nu au ezitat o clipă și s-ar fi luat la bătaie, în urma unei dispute care a degenerat serios. Totul s-a petrecut în fața unui restaurant din oraș.

Bătaie la Bacău între un politician și ex-pugilistul Ciprian Ciocan

Martorii spun că au rămas mască atunci când au văzut conflictul, unul care ar fi avut loc chiar vizavi de Spitalul Județean de Urgențe Bacău.

Alertați de trecători, nu a mai durat mult până când la fața locului au ajuns și echipajele de intervenție. Vorbim despre o echipă a Grupării Mobile de Jandarmi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Poliția a fost sesizată prin serviciul 112. Alte două mașini au ajuns la locul conflictului și au căutat să afle ce anume s-a petrecut.

De altfel, Sorin Merlușcă, purtător de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi a precizat că echipajul a ajuns la fața locului când conflictul era stins.

„Persoanele implicate au fost conduse la Urgențe și apoi vor fi duse la Poliție, pentru continuarea cercetărilor”, a precizat Merlușcă.

ADVERTISEMENT

Interesant este că cei doi combatanți au aceeași vârstă, 47 de ani. Despre aceștia se știe că au boxat împreună, pe vremuri.

Carierele lor au mers însă pe drumuri separate. Concret, Lucaș ar fi ajuns în Legiunea Străină, în timp ce Ciocan, în boxul profesionist.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, în trecut, ambii au făcut închisoare. „Sunt la Poliție și dau cu subsemnatul acum!”, a declarat Ciprian Ciocan, pentru Ziarul de Bacău.

Laurian Lucaș a confirmat că se află, și el, la Poliție.În acest moment, nu e clar motivul conflictului, dar se pare că la mijloc a fost vorba despre o datorie neachitată.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!