Bătaie la Dinamo: “Mi-a fost foarte teamă să nu-mi rănească jucătorii!”

UPDATE...
06.09.2013 | 17:45
Bataie la Dinamo Mia fost foarte teama sa numi raneasca jucatorii

UPDATE

Gheorghe Mulţescu a povestit pentru FANATIK ce s-a întîmplat la antrenamentul din această dimineaţă, cînd un suporter al Universităţii Cluj a fost bătut de dinamovişti.

Un grup de fani venit de la Cluj pentru meciul cu Ungaria a început să-i înjure pe jucători şi să fie agresiv. Mulţi dintre ei erau sub influenţa alcoolului, iar unul dintre suporteri a reuşit să sară gardul şi să vină spre noi. A intrat în conflict cu băieţii, dar apoi au intervenit jandarmii şi l-au scos de acolo, l-au dus în dubă. M-am speriat puţin pentru că mi-era foarte teamă să nu mi rănească jucătorii, să nu se accidenteze cumva. Nu am înţeles de ce acei fani nu erau însoţiţi de jandarmi, cum e posibil să sară gardul şi să ajungă la antrenamentul nostru?!”, a spus Mulţescu.

––––––––––––

Dinamoviştii au avut parte, la antrenamentul din această dimineaţă, de un incident neplăcut. Aproximativ 30 de suporteri ai Universităţii Cluj, care au sosit la Bucureşti pentru a asista la meciul de diseară, dintre România şi Ungaria, au mers în Ştefan cel Mare pentru a asista la antrenamentul condus de Gheorghe Mulţescu.

Unii dintre fani i-au înjurat pe dinamovişti, iar un suporter al ”şepcilor roşii” a reuşit să sară gardul şi să pătrudă pe teren, îndreptîndu-se ameninţător spre elevii lui Mulţescu.

Unul dintre masorii clubului l-a întîmpinat pe fan, acesta l-a lovit, apoi jucătorii l-au luat la pumni pe suporter şi l-au scos de pe gazon! Cîţiva dintre susţinătorii dinamovişti, aflaţi la stadion, au intervenit şi ei, lovindu-l pe agresor, a anunţat în exclusivitate GSP.RO.

Era un suporter rupt de beat, care ne-a înjurat şi ne-a provocat încontinuu. Noi nu am replicat decît în momentul în care a intrat pe teren şi a vrut să ne lovească. Curtean şi Rus l-au întîmpinat, dar l-am luat mai mulţi în primire. Asta e, şi-a luat-o pe coajă dacă a fost viteaz!”, a povestit unul dintre jucători.

”Era antrenament închis, ce căuta acel suporter acolo?”, a reacţionat preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache.