News

Bătaie la festivalul Untold, chiar în timpul concertului lui David Guetta. Poliția a deschis o anchetă VIDEO

Pe rețelele de socializare au apărut înregistrări cu o bătaie ce a avut loc la Untold, în seara zilei de sâmbătă, chiar în timpul concertului lui David Guetta
07.08.2022 | 17:58
Bataie la festivalul Untold chiar in timpul concertului lui David Guetta Politia a deschis o ancheta VIDEO
Eveniment neplăcut în mijlocul spectatorilor la Untold. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În seara zilei de sâmbătă, a treia zi a festivalului Untold care se încheie duminică, a avut loc o bătaie în mulțime chiar în timpul concertului lui David Guetta, concert ținut pe scena principală a festivalului.

Bătaie în mulțime la Untold

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe înregistrări ce surprind o încăierare între spectatori chiar în timpul concertului lui David Guetta. Poliția a deschis o anchetă în acest caz, însă susține că nimeni nu a venit să depună vreo plângere cu privire la acest incident.

ADVERTISEMENT

„În urma verificărilor nu a fost identificată vreo sesizare cu privire la incidentul din imagini, iar până în prezent nu s-au formulat plângeri”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

@stefanamihailescu @untold.festival ♬ original sound – Stefana Mihailescu

Imaginile apărute pe rețelele de socializare vin în contextul în care în această dimineață ministrul de interne, Lucian Bode, a anunțat că sâmbătă seara a vizitat centrul de comandă din cadrul festivalului Untold, subliniind că peste 1.000 de angajați ai MAI sunt implicați în asigurarea ordinii publice în timpul festivalului.

ADVERTISEMENT

Amenzi de 30.000 de lei în ziua 3 a Untold

În cea de-a treia zi a festivalului poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au aplicat 34 amenzi în valoare de 30.345 lei și 19 avertismente, iar jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au aplicat 10 amenzi în valoare de 3.700 lei și 3 avertismente.

Autoritățile au acționat și în direcția prevenirii consumului de droguri, fiind oprite din a participa la festival 49 persoane, identificate având asupra lor substanțe interzise la deținere, iar 11 persoane au fost depistate conducând sub influența substanțelor psihoactive.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au precizat că la punctele de acordare de prim ajutor echipele medicale aflate la cele cinci puncte au acordat sprijin participanților la festival în următoarele situații: 75 traumatisme diverse (escortații, contuzii, suspiciuni de fracturi, etc.); 82 dureri digestive; 53 dureri de cap, membre inferioare sau altele; alte 209 de cazuri cu afecțiuni medicale diverse (probleme cardiace, reacții alergice, etc.).

Tags: