News

Bătaie la malul mării între un grup de turiști și salvamari. De la ce a pornit incidentul

Scene violente la Eforie Nord. Conflictul a avut loc între între un grup de turiști și salvamari.
01.08.2021 | 23:06
Bataie la malul marii intre un grup de turisti si salvamari De la ce a pornit incidentul
Oficial din sportul românesc, dezgustat de vacanța de la Marea Neagră. „Toxinfecție alimentară, 13 ore în trafic, prețuri mai mari ca în Dubai”. Sursa foto: ziuadeconstanta.ro
ADVERTISEMENT

Momente tensionate pe nisipul fierbinte de la malul marii. Incidentul s-a produs între un grup de turiști și salvamari.

Conflictul a avut loc duminică, în jurul orei 17.30, în stațiunea Eforie Nord. Polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unei altercații între mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

În urma incidentului, se pare că patru bărbați din grupul turiștilor au fost conduși la sediul Poliției Eforie pentru a fi audiați, conform Ziuaconstanta.ro.

Scene tensionate în Eforie Nord. Conflictul a avut loc între un grup de turiști și salvamari

În urma scandalului de duminică, 1 august, două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

 

Incidentul a început după ce salvamarii i-au rugat pe turiștii să nu intre in apă în zona unde erau curenți puternici. Oamenii n-au ascultat sfaturile, ba chiar au fost deranjați. Totul a escaladat în jigniri, pumni și îmbrânceli, potrivit sursei citate.

Au existat trei victime. Un turist în vârsta de 26 de ani s-a lovit la nas și cap, iar doi salvamari au suferit răni la cap și fractură la braț. Un salvamar a avut umărul dislocat.

ADVERTISEMENT

Bătaie în Eforie Nord. Câteva persoane au fost rănite grav

Cei doi salvamari răniți au fost preluați de ambulanța SMURD Eforie Nord și Tuzla, și  transportați la spital.

Potrivit unor surse, în afara celor doi salvamari transportați la spital, imediat după scandal, alți doi turiști au acuzat dureri, aceștia fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Turiștii implicați în altercație sunt din București și au vârste cuprinse între 35-40 de ani. Cei doi salvamari răniți au 44, respectiv 46 de ani.

Bătaie din cauza aerului condiționat

Recent, un conflict a izbucnit în comuna argeșeană Leordeni, la bordul unui microbuz care  făcea o cursă regulată specială pentru muncitorii care mergeau de la Găiești la Călinești, scrie epitești.ro.

„Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 37 de ani, din Topoloveni, ar fi fost agresat pe fondul unui conflict cu conducătorul mijlocului de transport și cu mai multe persoane, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun ce efectua o cursă regulată specială”, a anunțat IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT
Tags: