ADVERTISEMENT
News

Bătaie la o secție de votare din Dolj. Mai mulți bărbați s-au lovit cu pumnii

Autor: Robert Cristea | 27.09.2020 | 16:58
Bătaie la o secție de votare din Dolj. Mai mulți bărbați s-au lovit cu pumnii
Bătaie la o secție de votare din Dolj. Mai mulți bărbați s-au lovit cu pumnii.

Bătaie la alegerile locale din județul Dolj. Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost alertați că, în comuna Castranova, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

Doi bărbați au fost loviți în zona feței de alte 2 persoane. Incidentul a avut loc în zona unei secţii de votare. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine.

Este vorba de un bărbat de 34 de ani, din Castranova, care a bătut un alt cetățean în vârstă de 46 de ani. Ulterior s-a implicat în scandal și un bătrân de 69 de ani care ar fi lovit în zona feței un alt bărbat. Afli AICI toate noutățile legate de alegerile locale din 2020.

ADVERTISEMENT

Bătaie în Dolj: Patru bărbați s-au lovit cu pumnii lângă o secție de votare

“În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, în urma unor discuţii în contradictoriu, un bărbat de 34 de ani, din Castranova, ar fi fost lovit cu pumnul în zona feţei de un alt bărbat de 46 de ani, din aceeaşi localitate.

Ulterior, un bărbat de 69 de ani, din Castranova, ar fi lovit la rândul său cu pumnul în zona feţei un alt bărbat de 30 de ani. Starea conflictuală a fost aplanată de forţele de ordine care au intervenit la faţa locului, ordinea publică fiind restabilită”, a transmis IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT

A fost o zi plină de incidente. MAI a anunțat că a dat deja amenzi în valoare de 38.000 de lei. În plus, se fac cercetări pentru 37 de infracțiuni.

”Precizez că de la începutul procesului de votare nu s-au produs evenimente de o gravitate deosebită în planul ordinii publice.

ADVERTISEMENT

La nivelul structurilor MAI s-au primit 318 de sesizări referitoare la posibile contravenţii sau infracţiuni electorale, dar 119 nu s-au confirmat în urma primelor verificări. 

Cu privire la alte 111 sesizări, se efectuează în continuare verificări. Până la această oră, au fost aplicate 54 de sancţiuni contravenţionale, fiind aplicate 20 de avertismente scrise şi 34 de amenzi în valoare de 38.000 de lei.” – Monica Dajbog, purtător de cuvânt al MAI.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!