News

Bătaie la petrecerea cu manele de la Casa Presei. Cum s-a ajuns la schimburile dure de lovituri

Petrecerea cu manele de la Casa Presei s-a terminat cu scandal și intervenția polițiștilor, în urma unui conflict între un bărbat și o tânără.
29.10.2022 | 11:57
Bataie la petrecerea cu manele de la Casa Presei Cum sa ajuns la schimburile dure de lovituri
Scandal la petrecerea cu manele de la Casa Presei. Foto: canva.com, oneevent.ro – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cei care au participat la petrecerea cu manele de la Casa Presei au fost martorii unor schimburi de lovituri atât de dure încât unul dintre scandalagii a fost transportat la spital. La scandalul de la ”Maneloween” s-a ajuns după ce o tânără a intrat în conflict cu un angajat implicat în eveniment.

Scandal la petrecerea cu manele

La data de 29 octombrie 2022, în jurul orei 05:00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați de o persoană cu privire la faptul că ar fi fost îmbrâncită de angajatul unui eveniment, ce se desfășura la o adresă din Sectorul 1.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul secției și jandarmi, care au identificat persoanele implicate. Întrucât persoana cu privire la care s-a făcut sesizarea a devenit recalcitrantă, s-a procedat la imobilizarea și încătușarea acesteia, precum și a altor două care i-au venit în sprijin, fiind utilizate mijloacele din dotare”, au transmis polițiștii într-un comunicat de presă.

Mai departe, oamenii legii au dezvăluit că pentru aplanarea scandalului de la petrecerea cu manele au fost solicitate echipaje de poliție și jandarmi de la secțiile limitrofe. Ulterior, trei indivizi au fost reținuți și conduși la audieri.

ADVERTISEMENT

Primele informații despre cauza conflictului

Unul dintre ei s-a simțit rău în urma loviturilor încasate și a fost nevoie de transportarea lui la spital. Un echipaj de poliție l-a însoțit la unitatea medicală.

Reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au mai precizat că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 continuă cercetările. Scandalagiii sunt acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice.

ADVERTISEMENT

Conform surselor Antena 3 CNN, se pare că angajatul care a îmbrâncit-o pe tânără era chiar organizatorul evenimentului și ar fi fost nemulțumit că aceasta nu și-ar fi achitat consumația.

Când au văzut ce se întâmplă, prietenii tinerei au intervenit pentru apărarea ei. La rândul său, organizatorul petrecerii cu manele a fost sprijinit de doi bărbați și situația a degenerat rapid.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, cineva a sunat la 112 și intervenția polițiștilor și a jandarmilor a calmat rapid spiritele încinse.

 

ADVERTISEMENT