Life

Bătaie la Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat în casa băieților. Totul a fost transmis la TV

24.09.2020 | 21:41
Bataie laPuterea Dragostei Ce sa intamplat in casa baietilor Totul a fost transmis la TV
ADVERTISEMENT

Momente foarte tensionate, la Puterea Dragostei. S-a lăsat chiar cu bătaie între concurenții din sezonul 3.

Tensiunile de la Puterea Dragostei au avut loc de curând în casa băieților.

Doi dintre concurenții actualului sezon transmis pe Kanal D au recurs la gesturi violente. Întregul scandal a fost surprins și de camerele de filmat, spre marea surpriză a telespectatorilor români.

ADVERTISEMENT

Momente tensionate și bătaie la Puterea Dragostei. Scandalul din casa băieților

Totul va putea fi urmărit de către cei din public în ediția ce va fi difuzată vineri, pe 25 septembrie 2020. Actuala prezentatoare de la acest show matrimonial este Cristina Mihaela Dorobanțu, la rândul ei șocată de tensiunile dintre participanți.

Mai exact, momentele foarte neașteptate s-au petrecut între Paul și Marinescu, iar tensiunile s-au iscat în casa băieților. Concurenții au decis să își facă fiecare dreptate și au recurs la bătaie.

ADVERTISEMENT

De aceea, cei din public ar putea avea un șoc atunci când vor privi aceste scene, ce urmează să fie difuzate pe Kanal D.

Bătaie la Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat în casa băieților. Totul a fost transmis la TV
Concurenții de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie, în timp ce se aflau în fața camerei, în plină transmisiune (sursă foto: wowbiz.ro)

Paul și Marinescu, doi dintre concurenții sezonului 3 din Puterea Dragostei, s-au luat la bătaie. Incidentul violent va putea fi urmărit în ediția de vineri al show-ului Kanal D.

ADVERTISEMENT

Concurenții s-au acuzat între ei inclusiv de faptul că ar fi făcut videochat. În această discuție au intervenit la un moment dat atât George, dar și Mariana.

“Băiatule, n-ai cum să-ți schimbi caracterul în două săptămâni. Ce faci tu aici e falsitate, show, prostie”, a spus George

ADVERTISEMENT

“Am tot primit niște mesaje despre tine, frate… Tu ai făcut videochat?”, a continuat Marinescu.

“Nu”, i-a spus Paul.

“Așa se auzea. N-ai făcut două zile ca mine, cred că ai făcut mai mult. Se înmulțesc ăștia ca bacteriile”, au fost următoarele replici tăioase ale lui Marinescu, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT