News

Bătaie la Spitalul Județean din Timișoara, între o infirmieră și un paznic. De la ce a pornit totul. Video

16.05.2019 | 15:05
Bataie la Spitalul Judetean din Timisoara intre o infirmiera si un paznic De la ce a pornit totul Video

Un scandal iscat între o infirmieră și un paznic la Spitalul Județean din Timișoara s-a lăsat cu bătaie la intrarea în unitatea medicală. Totul a pornit după ce agentul de pază a refuzat să o lase pe fiica infirmierei să intre în spital pentru a-și vizita fiica. Imaginile au fost surprinse de unul dintre oamenii prezenți în spital și au ajuns pe internet.

Bătaie la Spitalul Județean Timișoara, între un paznic și o infirmieră

Fata a venit la spital marți seara, în jurul orei 20:00, după ce programul de vizite era deja încheiat. Tânăra l-a rugat pe paznicul de la intrare să fie lăsată să urce la Secția de Chirurgie Vasculară, acolo unde lucrează mama ei. Tănâra s-a dus însă la vestiarele de la subsol, de unde a ieșit cu o plasă și a plecat din spital. După câteva minute, s-a întors alături de trei prieteni cu care ar fi vrut să o viziteze pe mama tinerei.

Paznicul nu a mai vrut însă să îi lase pe aceștia să intre în spital, mai ales după comentariile făcute de cei care erau de față și care i-au reproșat agentului de pază că fata a intrat în spital după orele de vizitare. Fata și-a sunat mama care a coborât cu capsa pusă, anunță Opinia Timișoarei.

Bătaie la Spitalul Județean Timișoara *foto: hosptm.ro
Bătaie la Spitalul Județean Timișoara *foto: hosptm.ro

Totul a generat într-o bătaie la Spitalul Județean din Timișoara

Infirmiera l-a apostrofat destul de dur pe agentul de pază, iar de aici până la o bătaie generală nu a mai fost decât un pas. Cei doi au început să se împingă și să se păruiască. Pe imagini se poate vedea cum un bărbat ar fi vrut să intervină să îi despartă pe bătăuși, dar altul s-a pus în calea lui.

În cele din urmă, un martor a sunat la 112 să ceară ajutorul Poliției. Cei doi oameni implicați în altercație au depus o plângere unul împotriva celuilalt. De asemenea, conducerea spitalului a deschis o anchetă internă prin care dorește să stabilează ce s-a întâmplat și ce măsuri vor fi luate.

Tags: