News

Bătaie la starea civilă în Vaslui. Poliția a despărțit cu greu două cupluri care s-au încăierat Video

30.04.2021 | 11:21
Bataie la starea civila in Vaslui Politia a despartit cu greu doua cupluri care sau incaierat Video
ADVERTISEMENT

Doi bărbați s-au luat la bătaie în timp ce stăteau la rând la biroul de stare civilă din Vaslui, iar în încăierare s-au implicat și nevestelor lor care s-au tras de pări și s-au lovit cu poșetele.

Potrivit publicației Vremea Nouă, polițiștii au avut mult de furcă să-i despartă pe bătăuși. Cel care a inițiat scandalul, după ce a fost dus încătușat la poliție, a fost amendat cu 400 de lei.

ADVERTISEMENT

Totodată s-a deschis dosar penal împotriva sa pentru lovire sau alte violențe.

Ordinea la rând, motivul bătăii

Bărbatul venise la starea civilă pentru a obține un certificat de căsătorie și a intrat într-o dispută verbală cu un altul, care stărea la rând pentru un certificat de naștere. La scurtă vreme, conflictul a degenerat într-o bătaie în toată regula, în care au intrat și soțiile celor doi.

La scurtă vreme, a sosit un polițist însoțit de un jandarm care au încercat să-i despartă pe turbulenți. În încercarea a-l imobiliza pe un bătăuș, polițistul a căzut și a avut nevoie de sprijinul jandarmului pentru a pune capăt încăierării.

ADVERTISEMENT

Am fost informat că două persoane care stăteau la rând la Starea Civilă nu s-au înțeles asupra ordinii și s-au luat la bătaie. Unul dintre ei era acolo pentru a înregistra o căsătorie, celălalt pentru a înregistra o naștere. Noi am anunțat incidentul la 112, au fost acolo și organele de poliție. Nu știu ce măsuri au fost luate, știu doar că unul dintre cei doi bărbați implicați în altercație a revenit la Centrul de Afaceri pentru a-și ridica documentul solicitat”, a declarat Florin Sârbu, directorul Centrului de Afaceri Vaslui, clădirea unde se află biroul de stare civilă.

Amenda primită de către cel care a inițiat bătaia nu înseamnă că incidentul este închis pentru că agresorul va ajunge și în fața instanței.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 39 de ani din Vaslui a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui, unde a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 400 lei, pentru abateri prevăzute Legea 61 din 1991 (republicată) pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta sesizată”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Tags: