Fotbal intern

Bătaie la un meci din România. Doi jucători au fost suspendaţi un an. “L-am luat de gât!”

21.06.2018 | 19:38
Bataie la un meci din Romania Doi jucatori au fost suspendati un an Lam luat de gat
ADVERTISEMENT

Bătaie la un meci din România! Gavril Bîrjac, fostul şef al arbitrilor din judeţul Sălaj, şi fiul său, Ştefan Bîrjac, au fost delegaţi la meciul Largiana Românaşi – Recolta Agrij, iar cei doi au fost loviţi de mai mulţi jucători, anunţă sportulsălăjean.ro.

Bătaia a avut loc la meciul din penultima etapă a Ligii a 5-a, Seria Vest, din judeţul Sălaj, iar scandalul a pornit de la gazde, adică de la jucătorii care evoluează la echipa din comuna celor doi oficiali ai partidei.

ADVERTISEMENT

La pauza meciului Largiana Românaşi – Recolta Agrij, scorul era 2-2, iar la zece minute de la reluarea paridei, oaspeţii au primit un penalty, moment în care căpitanul gazdelor, Paul Tudoran, cel care ar fi făcut henţ în careu, l-a lovit pe arbitru cu pumnul în stomac. Agresorul a fost eliminat, dar meciul a continuat într-o notă dură, iar Chichişan şi Recican au primit cartonaşul roşu.

Doi jucători au fost suspendaţi pe un an

În cursul zilei de marţi, a întrunit şi Comisia de Disciplină a AJF SĂlaj, care a decis ca jucătorii Paul Todoran şi Marius Pop să fie suspendaţi pe o perioadă de un an, în timp ce Alexandru Chichişan şi Ciprian Recian au primit două etape supendare, iar jucătorul Adrian Achim averstiment.

ADVERTISEMENT

Ce zice Marius Pop, unul dintre jucătorii suspendaţi

“Într-adevăr, după ce arbitrul a făcut mai multe gafe, ne-am enervat. Eu am înjurat pe arbitrul, dar şi pe observator, deoarece am ştiu de la început că au venit să facă revoluţie aici. Nu aş fi putut crede că un observator poate înjura un jucător!? Ne-am înjurat ca la uşa cortului!? M-a jignit de mai multe ori, iar la un moment dat nu am mai putut şi l-am prins de gât. Şi atunci, ar fi vrut să riposteze, dar probabil şi-a adus aminte că e observator”, este uimitoarea declaraţie a jucătorului Marius Pop.

“Delegarea celor doi oficiali, fiu-tată, la acest meci a fost total neinspirată. Nu aveau îi ce să caute la acest meci considerat de noi grad zero, deoarece sunt din comună. Cu toate acestea, localnicii ştiu că domnul Gavril Bârjac a fost tot timpul cu Agrijul, deşi dânsul a fost şi viceprimar la Românaşi! Fiul său a dat un penalty gratuit şi o eliminare la scorul 2 – 2. De acolo s-a stricat jocul. Apoi a mai dat încă două roșii și partida era compromisă. După ceva timp, observatorul a plecat de la zona spectatorilor până în faţa băncilor de rezerve şi a incitat jucătorii noştri. A vorbit şi urât domnul observator!? Sigur, a fost urât din partea noastră să îl prindem de gât, dar credem că a venit special către banca noastră, ca să provoace incidente”, ne-a declarat Andrei Cristian  Traian, delegatul de la Largiana şi, totodată, administratorul public al comunei Românaşi.

ADVERTISEMENT