News

Bătaie mare Ghiță – Moroșanu! Dar nu în ring! Verbală! Acuze, ironii, jigniri! Totul în revista FANATIK din ianuarie!

01.02.2019 | 19:00
Bataie mare Ghita  Morosanu Dar nu in ring Verbala Acuze ironii jigniri Totul in revista FANATIK din ianuarie

A apărut revista FANATIK pe ianuarie! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini la numai 5 lei! 48 de pagini de exclusivități, interviuri fără limbaj de lemn, analize „la sânge”, dezvăluiri șocante, reportaje emoționante, cote neașteptate și prognoze pentru pariori! Totul în numărul din ianuarie al revistei FANATIK!

„Disecarea” posibilei traiectorii din acest an a Simonei Halep, unde se poate muta Viitorului lui Gică Hagi și pe banii cui, teza de doctorat a lui Mihai Teja, noul antrenor al lui Gigi Becali la FCSB, reportaj tulburător despre drama trăită de fiul regretatului rapidist Sandu Neagu, bătaia dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu, sunt numai câteva dintre subiectele pe care le poți citi în numărul din ianuarie al revistei FANATIK.

Bătaie mare Ghiță – Moroșanu! Dar nu în ring! Verbală! Acuze, ironii, jigniri! Totul în revista FANATIK din ianuarie!

FANATIK îți dezvăluie în numărul din ianuarie culisele bătăii dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu. Bătaie nu în ring, cum aștepta toată țara, nu, bătaie verbală, pumni în declarații, scandal mediatic. Provocarea a fost lansată de Daniel Ghiță, Cătălin Moroșanu a acceptat-o imediat. Cel puțin la nivel verbal, totul părea stabilit. Doar că totul s-a împotmolit și a degenerat în „spirit” dâmbovițean.

Revista FANATIK din ianuarie îți prezintă pe larg, în două pagini, scandalul dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu, pigmentat cu ironii și jigniri
Revista FANATIK din ianuarie îți prezintă pe larg, în două pagini, scandalul dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu

Cel mai așteptat eveniment de fight al ultimilor ani s-a transformat într-un ping-pong de calitate din ce în ce mai scăzută. Tatonări, ironii, acuze și chiar jigniri. Cu asta s-au „servit” cei doi luptători în ultimul timp. Cine încearcă să medieze asaltul verbal și să-l mute, totuși, în ring, ce spun Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu, cum s-a împărțit lumea sporturilor de contact, cine pe cine susține poți afla numai din numărul revistei FANATIK apărut recent, în ultima zi de ianuarie.

A apărut revista FANATIK pe ianuarie! 48 de pagini „mustind” de exclusivități la numai 5 lei!

Din numărul pe ianuarie al revistei FANATIK mai poți afla de ce a venit în România, de fapt, mijlocașul malian Ibrahima Tandia, acum (încă) la Sepsi Sfântu Gheorghe, unde își ridică un adevărat orășel George Copos sau care au fost cumplitele tragedii care au îndoliat sportul mondial înaintea dispariției dramatice a argentinianului Emiliano Sala. Doar câteva dintre subiectele în exclusivitate pe care le poți citi în revista FANATIK din ianuarie!

Revista FANATIK pe ianuarie face o listă îndoliată a tragediilor din sportul mondial, după dispariția argentinianului Emiliano Sala
Revista FANATIK pe ianuarie face o listă îndoliată a tragediilor din sportul mondial

A apărut revista FANATIK pe ianuarie! Primul număr al revistei FANATIK în 2019, prima lovitură! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!