News
notix pixel id

Ce salariu FABULOS va lua Falcao la Manchester United

UPDATE / Columbianul va avea un salariu săptămînal de 352.000 de euro! Acest lucru înseamnă că va încasa anual, fără primele aferente, 16.896.000 de euro!...
02.09.2014 | 12:25

UPDATE / Columbianul va avea un salariu săptămînal de 352.000 de euro! Acest lucru înseamnă că va încasa anual, fără primele aferente, 16.896.000 de euro!

UPDATE / Manchester United a anunţat noaptea trecută în mod oficial transferul lui Radamel Falcao. Columbianul a făcut deja primele declaraţii din postura de ”diavol”.

falca

“E un vis să joc în Premier League, întotdeauna mi-am dorit să fiu aici pentru că e un campionat foarte bun, cu echipe bune. Manchester United e cea mai bună echipă din Anglia. Cel mai mare club din lume! Totul e perfect pentru mine. Avem jucători de top pe care îi admir”

”Abia aştept să mă întîlnesc cu ei şi sunt sigur că vom avea un sezon minunat. Sper să le pot oferi suporterilor multă fericire, goluri şi titluri. Am aşteptat acest moment de foarte mulţi ani şi acum sînt jucătorul lui Manchester United. Am aşteptat pînă în ultimul moment, dar nu-mi pierdusem credinţa. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta. Sînt foarte fericit”, a spus atacantul Radamel Falcao.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

UPDATE / Mai multe site-uri de sport din Europa, AS, Daily Mail, Marca sau Gazzetta dello Sport, scriu că Falcao s-a înţeles cu Manchester United. Columbianul a făcut deja vizita medicală şi urmează să fie împrumutat pentru un an în Anglia, urmînd ca la finalul sezonului, United să-l cumpere definitiv. ”Diavolii” vor plăti 10.000.000 de euro pentru împrumut şi încă 55.000.000 pentru transferul definitiv.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Perioada de transferuri este aproape de final. La noapte se va închide! Astfel, cluburile mai au foarte puţin timp la dispoziţie pentru a mai efectua mutări. Cel mai impresionant transfer care ar putea avea loc în ultimele ore ar fi cel al lui Falcao. 4 dintre cele mai puternice echipe ale Europei se bat pentru semnătura atacantului columbian. Arsenal, Juventus, Manchester City şi Real Madrid au deschis licitanţia pentru fotbalistul lui AS Monaco. 70 de milioane de euro este suma pe care ar putea să o încaseze clubul monegasc în schimbul lui Falcao.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri