Fotbal international

Bătaie pe Hagi și Stanciu după Slavia – Rangers 1-1. Românii, ceruți de fani la două foste campioane ale Europei

11.03.2021 | 22:21
Bataie pe Hagi si Stanciu dupa Slavia  Rangers 11 Romanii ceruti de fani la doua foste campioane ale Europei
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi și Nicolae Stanciu au fost doi dintre cei mai buni jucători de pe teren în partida dintre Slavia Praga și Rangers, 1-1, iar fanii pe internet îi cer la două foste campioane ale Europei.

Un suporter al lui Olympique Marseille regretă că nimeni din conducerea clubului nu l-au transferat pe Stanciu până acum, însă din reacția lui, mijlocașul român încă e așteptat pe „Velodrome”.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, un fan al lui Aston Villa îl cere pe Ianis Hagi la formația lui Dean Smith în locul lui Ross Barkley, de care, spune el, s-a săturat toată lumea.

Fanii îi cer pe Ianis Hagi și pe Nicolae Stanciu la două foste campioane ale Europei

Nicușor Stanciu a înscris un gol în minutul 7 al confruntării dintre Slavia Praga și Rangers, în timp ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă pentru Helander în minutul 36, motiv pentru care fanii din întreaga lume au reacționat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, un fan al lui Marseille a scris pe Twitter că îi pare rău de faptul că Stanciu nu joacă la „OM”: „Am zis de mulți ani că Stanciu trebuia să semneze cu OM”.

De cealaltă parte, Ianis Hagi e cerut la Aston Villa: „Îl vreau pe Ianis Hagi la Aston Villa, ce fotbalist grozav, lăsați-mă cu Ross Barkley!”

ADVERTISEMENT
  • 1982 este anul în care Aston Villa a cucerit Cupa Campionilor Europeni
Mesajul fanului lui Marseille pentru Nicușor Stanciu. Sursă foto: twitter.com
Mesajul fanului lui Marseille pentru Nicușor Stanciu. Sursă foto: twitter.com
Mesajul fanului lui Aston Villa pentru Ianis Hagi. Sursă foto: twitter.com
Mesajul fanului lui Aston Villa pentru Ianis Hagi. Sursă foto: twitter.com

Performanțe notabile pentru Ianis Hagi și Nicușor Stanciu

Nicușor Stanciu a reușit al 14-lea gol în cupele europene, în urma execuției superbe din meciul cu Rangers, în timp ce Ianis Hagi a reușit a 12-a pasă decisivă din actualul sezon.

Nicușor Stanciu traversează o perioadă excelentă la Slavia Praga, iar mijlocașul naționalei României a înscris o „dublă” în ultimul meci de campionat al Slaviei cu Slovacko, 3-2 și tot el a dat o pasă decisivă în victoria din Europa League cu Leicester City, 2-0.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Ianis Hagi traversează și el o perioadă bună, acesta reușind să marcheze câte un gol în ultimele două partide jucate de Rangers în campionat, un gol împotriva lui St. Mirren și un gol împotriva lui Dundee United.

  • 1993 este anul în care Marseille a cucerit trofeul Champions League. De altfel, „OM” este singurul club din Franța care a reușit o asemenea performanță
ADVERTISEMENT