ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Steaua şi Astra se BAT pentru semnătura celui mai PROMIŢĂTOR fundaş român! “Am negociat cu Reghe”

Preşedintele Ceahlăului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, susţine că nu duce lipsă de oferte în ceea ce priveşte transferul lui Andrei Marc, cel mai dorit fundaş central din Liga 1. Şeful...
Autor: George Nistor | 17.01.2014 | 18:18
Steaua şi Astra se BAT pentru semnătura celui mai PROMIŢĂTOR fundaş român!

Preşedintele Ceahlăului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, susţine că nu duce lipsă de oferte în ceea ce priveşte transferul lui Andrei Marc, cel mai dorit fundaş central din Liga 1. Şeful nemţenilor i-a stabilit deja un preţ jucătorului pe care l-au vrut Steaua şi Astra.

ADVERTISEMENT

“Cu Marc am avut nişte discuţii cu un impresar din Anglia, care cunoştea două cluburi care îl vor. I-am zis că nu semnăm nimic, să vină cu o ofertă clară. Cu domnul Niculae de la Astra am avut o discuţie, l-a vrut. Un milion de euro şi 50% dintr-un eventual transfer, am zis că mai las la procent. Chiar şi la sumă, pînă la 800.000.

Aşa i-am spus şi impresarului că vreau oferta întîi. Ei vor semnătura şi gata, jucătorul rămîne legat de impresar. Eu aş da un milion pe el, este un jucător puternic, şut bun, fundaş central, joacă la Ceahlăul de la 16 ani. Am avut oferte de împrumut pe 6 luni, şi o cumpărare după, dar e riscant. Şi cu cei de la Steaua am avut o discuţie, cu Reghe, în vară, dar l-au luat pe Varela atunci. 
Golubovic a avut oferte de la Beitar Jerusalim. Bogdan Mara l-a sunat si nu a mai plecat pentru că cei de acolo nu îl mai vor. Eu le-am spus să propună ei suma, 50.000 de euro”, a spus “Pinalti” la Dolcesport.

ADVERTISEMENT

2.FOTBAL:CEAHLAUL PIATRA NEAMT-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1(14.12.2013)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!