Fotbal international

Bătaie pentru Thiago Silva, fostul căpitan al lui PSG. Avertismentul unui fost coechipier: „Este limitat intelectual”

10.06.2020 | 17:53
Bataie pentru Thiago Silva fostul capitan al lui PSG Avertismentul unui fost coechipier Este limitat intelectual
ADVERTISEMENT

Brazilianul Thiago Silva are 35 de ani, dar rămâne un fotbalist extrem de căutat pe piața transferurilor, mai ales că acum este și liber de contract.

Cinci echipe din Premier League se bat pentru semnătura lui Thiago Silva

Se poate spune chiar că este bătaie în Premier League pentru fostul căpitan al lui PSG în numai puțin de 287 de meciuri dintre cele 310 jucate timp de opt sezoane pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Arsenal, Wolverhampton, Everton, Newcastle și West Ham United speră să îl poată convinge pe Thiago Silva, dar acesta nu exclude și o revenire la clubul de unde a plecat în 2012, AC Milan.

Carlo Ancelotti a lucrat cu el în 2012

Arsenal pare a fi echipa cea mai interesată, pentru a-l înlocui pe David Luiz, alt veteran din Țara Cafelei, care probabil că va merge, ca ultim club, al carierei la Benfica.

ADVERTISEMENT

Însă și Carlo Ancelotti speră să îl convingă pe Thiago Silva, având avantajul că a lucrat în primul an de la sosirea acestuia la Paris timp de un sezon, după care italianul a plecat la Real Madrid.

Jeremy Rothen îl desființează pe brazilian

Un fost coechipier al lui Thiago Silva la campioana Franței, ex-internaționalul francez Jeremy Rothen, dă de pământ cu brazilianul, despre care spune că este limitat intelectual.

ADVERTISEMENT

Thiago Silva nu a fost niciodată vreun Sergio Ramos sau Virgil van Dijk. El nu ar fi câștigat niciodată atâția bani în altă parte, doar la PSG a avut șansa asta. Thiago Silva e un jucător bun, dar e limitat mintal.

A fost cumpărat în 2012 de la Milan pentru 42 milioane euro

Când dai atâția bani unui jucător, te aștepți să ofere un plus și celor din jurul său. El s-a plâns tot anul pentru a i se prelungi contractul, chiar și soția sa a fost implicată în acest lucru. Apoi, când a venit pandemia și cluburile au luat măsuri, a fost primul care a refuzat scăderea salariului”.

ADVERTISEMENT

Thiago Silva a fost unul dintre primii jucători importanți transferați de PSG după preluarea clubului de către noii investitori. În 2012, fundașul central brazilian a fost adus de la AC Milan pentru 42 milioane euro. Este jucătorul care a purtat cel mai mult banderola de căpitan în istoria lui PSG.

ADVERTISEMENT