News

Bătaie și scandal la bordul unei curse Ryanair. Haos generat de o femeie și un bărbat

Pasagerii cursei Ryanair care decolase de la Manchester la Tenerife au ajuns cu întârziere la destinație, din cauza unor scandalagii.
24.09.2022 | 13:34
Bataie si scandal la bordul unei curse Ryanair Haos generat de o femeie si un barbat
Scandal la bordul unei curse Ryanair care zbura spre Tenerife. Foto: flickr.com
ADVERTISEMENT

Personalul Ryanair a încercat să îi liniștească pe cei doi pasageri problematici, dar în zadar. În acel moment, comandantul aeronavei a decis să devieze cursa pe cel mai apropiat aeroport.

Scandal la bordul unui avion al companiei Ryanair

Conform dailystar.co.uk, pasagerii au fost nevoiți să aterizeze pe o insulă portugheză, iar după aceea și-au continuat zborul spre Tenerife, celebra insula spaniolă.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, aici s-a ajuns din cauza unui bărbat care a urinat pe scaun și a unei femei care a lovit o persoană. Individul amintit era într-o stare avansată de ebrietate.

Conform martorilor, se pare că și femeia consumase cantități impresionante de alcool, aspect remarcat chiar înainte de îmbarcare, când cei doi dădeau semne de iritare.

ADVERTISEMENT

Unii dintre pasageri au fost nevoiți să achite taxe suplimentare din cauza întârzierii provocate de aterizarea pe insula portugheză Porto Santo. În cele din urmă, scandalagiii au fost reținuți de polițiștii portughezi.

La final au fost reținuți mai mulți scandalagii

Conform ultimelor informații, în scandal au mai fost implicate și alte persoane, la rândul lor reținute de oamenii legii. “A fost dureros. O aveam lângă mine pe fiica mea de nouă săptămâni. Echipajul nu a fost de vină.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu nu i-a putut controla. Toată lumea se supăra din cauza asta. Eram cu partenera mea și cu familia ei, iar ea meu era foarte supărată și a devenit agitată.

La fel și sora ei. Era primul ei zbor și era destul de tulburată. A fost un mare inconvenient și nu a fost o experiență plăcută. La hotel ni s-a spus că ne vom înregistra prea târziu.”, a spus unul dintre pasageri, sub protecția anonimatului.

ADVERTISEMENT

Un alt pasager afectat din cauza scandalului a declarat că măsurile de control ar trebui să fie mai strice în aeroporturi pentru călătorii aflați sub influența băuturilor alcoolice. De cealaltă parte, un purtător de cuvânt al companiei RyanAir a declarat că aeronava a aterizat în siguranță înainte de continuarea zborului spre Tenerife.

ADVERTISEMENT