Bătaie sîngeroasă în ambulanţă, cadre medicale rănite

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
24/07/2016, 16:59
Bătaie sîngeroasă în ambulanţă, cadre medicale rănite

Un bărbat din Galaţi care a chemat salvarea acasă a atacat violent asistenta şi şoferul. După ce i-a lovit cu pumnii, a încercat chiar să-i omoare cu o foarfecă. Pacientul a devastat ambulanţa, după care a încercat să fugă cu ea.

chipajul de la Ambulanţă a fost solicitat să acorde ajutor unui bărbat de 66 de ani care avea dureri puternice de cap. În timp ce era în ambulanţă, omul a atacat-o brusc pe asistentă. Femeia nici nu a avut cum să se apere: era prinsă în centura de siguranţă.

“Şi-a scos centura şi s-a năpustit asupra mea. M-a tras de par şi m-a tinut forţat, cu capul în piept”, a povestit asistenta.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×