News

Bătaie în toată regula între JURNALIŞTI. Poliţia a intervenit

Un incident violent a avut loc pe Calea Victoriei, în faţa clădirii unde-şi au sediul şi Naşul TV, la parter, şi HotNews, la etajul 5, este dezvăluit astăzi de patronul postului de...
28.05.2015 | 11:15
Bataie in toata regula intre JURNALISTI Politia a intervenit
ADVERTISEMENT

Un incident violent a avut loc pe Calea Victoriei, în faţa clădirii unde-şi au sediul şi Naşul TV, la parter, şi HotNews, la etajul 5, este dezvăluit astăzi de patronul postului de televiziune, Radu Moraru. Incidentul, de fapt o bătaie în toată regula, a fost aplanată de sosirea Poliţiei pe care jurnaliştii de la HotNews au apelat-o la numărul de urgenţă 112.

Iată relatarea faptelor, aşa cum le-a văzut Radu Moraru:

“Ieri, pe la ora 17.30, s-a petrecut unul din momentele „tragi-comice” ale presei de astazi: toata redactia HOTNEWS a coborit din „ceruri” sa-l puna la punct pe unul din colegii de la NASUL TV, pe prietenul Mache, cameraman la Televiziunea Libera. Hotnews se afla in aceeasi cladire cu NASUL TV, ei la etajul 5, noi la parter.

ADVERTISEMENT

Un individ nou angajat la Hotnews a dat buzna peste colegul Mache care fuma o tigara si statea la taclale cu cel care pazeste institutiile de pe Calea Victoriei 21-23. Din greseala, colegul Mache l-a atins pe „noul star” al Hotnews cu tigara care l-a injurat de „vii si de morti”! Colegul Mache nu era in forma, tocmai ii murise tatal, Dumnezeu sa-l odihneasca!, si s-a iscat o imbrinceala din care „noua scula” de la Hotnews s-a ales cu ochelarii calcati in picioare! In busculada s-au impartit niste pumni, de ambele parti! Episod regretabil, pentru care imi cer scuze, in calitate de sef al lui Mache, bunul nostru cameraman!

La citeva minute de la incident, dovada ca „noua scula” de la Hotnews este un „implant” important, toata redactia Hotnews, in frunte cu deontologii Tapalaga si Pantazi, a coborit cu jugulara umflata ca sa ii administreze o „lectie” cameramanului Mache, chemind, evident, 3 politisti prin 112 sau cine stie prin ce apel de urgenta!

ADVERTISEMENT

De pe margine au sarit toti colegii nostri. Turcescu era pe terasa Di Falco, ceilalti au iesit din studio, dar nu ca sa ii bata pe cei de la Hotnews ci sa-i calmeze pe deontologi!”

Mai departe, Radu Moraru spune că n-ar fi făcut public incidentul dacă cei de la HotNews n-ar fi chemat Poliţia şi le trage acestora un perdaf în care amestecă viziunile politice ale celor două redacţii.

ADVERTISEMENT

Patronul Naşul TV, Radu Moraru, a revenit cu o scurtă declaraţie în urma incidentului petrecut la sediul redacţiei. Având în vedere că semnalul telefonic s-a întrerupt de circa 5-6 ori, Radu Moraru a fost nevoit să-şi exprime poziţia prin SMS.

ReporterVirtual redă exact SMS-ul lui Radu Moraru:
“Un ziarist Hotnews s-a bătut cu un cameraman Naşul TV. Robert(Turcescu n.r.) i-a despărţit. Deci jurnaliştii Naşul TV nu au fost implicaţi. Mulţumesc.”

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, reprezentanţii Hotnews nu au dorit să facă nici un fel de comentariu asupra evenimentului.

În urma povestirii anterioare, reiese că Robert Turcescu se afla pe terasa De Falco, de unde a sosit pentru a aplana conflictul.

Nici Robert Turcescu nu a putut fi contactat, el fiind deja în emisiunea pe care o are la Naşul TV de la ora 20.

Sursă: www.reportervirtual.ro

ADVERTISEMENT