News

Bătaie în trafic la marginea Capitalei! A vrut să își calce rivalii cu mașina. Video

10.08.2019 | 13:35
Bataie in trafic la marginea Capitalei A vrut sa isi calce rivalii cu masina Video
Bătaie cu mașini și topoare în trafic, la Dascălu, județul Ilfov *foto: captură facebook

Violența în trafic este ceva văzut destul de des pe șoselele din România. Șicane între șoferi, depășiri la limită, viteze peste limita legală sunt ceva de ordinul zilei în țara noastră. Ce apare mai rar însă sunt momentele de violență fizică și verbală. Cu toate acestea, în ultima perioadă și astfel de episoade apar din ce în ce mai des pe internet. Ultimul astfel de episod a fost surprins de un șofer în comuna Dascălu din județul Ilfov, la mai puțin de 15 kilometri de Capitală.

Scandal cu mașini lovite și topoare la marginea Capitalei, în comuna Dascălu

Un șofer a surprins momentul în care mai mulți oameni se aflau într-un conflict, cu mai multe mașini parcate pe marginea drumului. La un moment dat, o Dacia 1310 care părea că se depărtează de scandal, a decis să calce pe accelerație în marșarier și să intre cu forța într-un BMW al rivalilor, care era staționat pe marginea drumului.

În acel moment mai mulți bărbați aflați în mașină, dar și pe marginea drumului, s-au dat la o parte speriați. Pe fundal se aude o voce disperată de femeie care țipă „Dați-vă jos, bă, că vă omoară!” În acel moment apare în prim plan un bărbat care a ieșit în șlapi și cu un baros în mână. Dacia a demarat în trombă, deși avea mari probleme la nivelul caroseriei.

Bătaie generală în Dascălu (Ilfov)Bătăușii s-au atacat și cu mașinile ❌

Gepostet von Info Trafic 24 am Freitag, 9. August 2019

Românii s-au arătat șocați de incidentul de la Dascălu

Clipul cu acest incident a fost pus pe un grup de Info trafic și a adunat câteva zeci de mii de vizualizări, dar și peste 200 de comentarii. Aceștia s-au întrecut în glume, dar s-au și arătat îngrijorați de incident:

„Am ajuns o tara in Africa! Multumim PSD pentru cea mai buna guvernare de 30 de ani încoace”, „Dumbledore Hogwarts si toiagul magic”, „Eterna si fascinanta Romanie”, „Au înnebunit salcamii! Nu mai exista intelegere , toti vor sa isi arate muschii si maiestria idioata! Oameni fara creier oricum , ca adult sa nu ajungi la un armistitiu verbal, greu!” sau „pumnii mei minte nu are. Cert e ca sunt momente in care e nevoie sa te aperi, e musai cand nu mai poate fi evitata bataia, dar nu voi intelege niciodata dorinta arzatoare a unor oameni de a rani alti oameni, satisfactia cand vezi ca unu e la pamant si il doare, cand stii cat de mult poate durea, si ca nu doar pe el il va durea, ci si pe mama, tata, sora/fratele, nevasta sau copilul. Rezolvarea problemelor existentiale daca te crezi destept consta exact in comunicare”, au fost reacțiile românilor, în fața acestui clip halucinant.