Fotbal international

Bătăile weekend-ului în fotbalul european: spectatorii au sărit pe portar în Irlanda de Nord, iar fanii Legiei şi-au atacat rivalii la un meci caritabil. VIDEO

02.02.2020 | 12:51
Bataile weekendului in fotbalul european spectatorii au sarit pe portar in Irlanda de Nord iar fanii Legiei siau atacat rivalii la un meci caritabil VIDEO
ADVERTISEMENT

Week-end nebun în Irlanda de Nord, unde portarul lui Warrenpoint s-a luat la bătaie cu suporterii. La 2.200 de kilometri depărtare, în Polonia, fanii celor de la Legia Varșovia și-au atacat rivalii de la Lech Poznan la un meci caritabil.

Bătaie ca în filme în Cupa Irlandei de Nord

Un meci banal din Cupa Irlandei de Nord, între Ballymena United și Warrenpoint Town s-a transformat într-un veritabil meci de box după ce portarul lui Warrenpoint, Mark Byrne, s-a luat la bătaie cu suporterii adverși.

ADVERTISEMENT

Byrne nu a suportat injuriile fanilor adverși, mai ales că echipa sa pierduse cu 1-2. Acum, portarul celor de la Warrenpoint așteaptă o suspendare record din partea Federației Irlandeze de Fotbal.

Paradoxal, incidentul a venit la o zi după ce Federația condamna public atmosfera periculoasă de pe stadioanele din Irlanda de Nord.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Warrenpoint i-au luat apărarea portarului pe rețelele de socializare, considerând că acesta nu a făcut nimic altceva decât să reacționeze la provocările suporterilor lui Ballymena.

Polonezii s-au războit la un meci caritabil

Fanii lui Lech Poznan au avut parte la rândul lor de „acțiune”, după ce au fost atacați de rivalii de la Legia Varșovia în timpul unui meci caritabil.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor din presa poloneză, un grup de aproximativ 25 de suporteri ai Legiei, însoțiți de mai mulți fani ai echipei Zaglebie Sosnowiec, le-au pregătit o ambuscadă rivalilor de la Lech Poznan.

A rezultat o bătaie generală, din care atacatorii au ieșit extrem de șifonați. Conform martorilor la eveniment, cei de la Lech Poznan s-au regrupat rapid și au dejucat planul rivalilor.

ADVERTISEMENT

Mai mulți suporteri ai Legiei s-au ales cu mașinile distruse, iar un fan de la Zaglebie a fost arestat de polițiști.

ADVERTISEMENT