Sporturi

Bătălia titanilor! Ultima gală de kickbox organizată în Bucureşti în 2017

Sporturile de contact îşi iau la revedere de la publicul bucureştean, marţi 28 noiembrie, odată cu gala de box şi kickbox intitulată “Bătălia titanilor”.
26.11.2017 | 21:45
Bătălia titanilor! Ultima gală de kickbox organizată în Bucureşti în 2017

Este ultimul eveniment de acest gen care va fi organizat în Bucureşti în 2017. Organizatorul galei este promotorul Marius Niţă, preşedinte al Federaţiei Române de Savate. Bătălia Titanilor este un brand lansat în 2011, ajuns acum la ediţia a 12-a. 

Episodul 12 din Bătălia Titanilor oferă marţi, începând cu ora 19.00, 5 meciuri de kickbox şi 4 de box. Printre boxerii prezenţi în gală se numără Bilghin Mustafa, Robert Cristea şi Gusti Robert, care, în august 2016 l-a învins la puncte pe craioveanul Sorin “Pantera” Tănăsie. În secţiunea de kickboxing vor lupta, printre alţii, Gabriel Cobzaru, medaliat cu bronz la europeanul de savate din 2016 şi la mondialul din 2017 şi timisoreanul Adrian Peţenchea, campion mondial de savate în 2015.

“Bătălia titanilor”, la Sala Polivalentă 

Supervizor pentru meciurile de box va fi reprezentantul WBC Chano Planas. Pe cardul principal al galei figurează şi un meci demonstrativ de taekwondo, sport olimpic, în care vor evolua 2 campioni naţionali ai Federaţiei Române de Taekwondo WTF.

În deschidere va avea loc un meci de stick fight, luptă cu băţul, în organizarea Federaţiei Române de Krav Maga. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri