Life

Bătălie neașteptată la Puterea dragostei pentru inima Alexandrei! Cu cine se luptă Codruț acum

01.01.2021 | 22:06
Batalie neasteptata la Puterea dragostei pentru inima Alexandrei Cu cine se lupta Codrut acum
ADVERTISEMENT

Se nasc noi scântei la Puterea dragostei! Se pare că în cursa pentru inima Alexandrei s-ar mai fi înscris un băiat. Codruț i-a cerut explicații lui Nicos pentru apropierea lui suspectă de fosta lui iubită, la care speră în continuare, iar acesta i-a spus tot adevărul.

Codruț a prins gelozie pe prietenia dintre Nicos și Alexandra, iar în casa din Istanbul au apărut tot felul de zvonuri legate de relația specială dintre cei doi concurenți.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al tinerei cu părul mov a vrut să știe cu lux de amănunte dacă Nicos a sărutat-o într-adevăr pe Alexandra în noaptea de Revelion sau a fost vorba doar despre un pupic amical.

Puterea dragostei: bătălie neașteptată între Nicos și Codruț pentru inima Alexandrei

„Am luat-o în brațe de sărbători, de Crăciun și de Revelion și atât”, i-a spus Nicos lui Codruț.

ADVERTISEMENT

„În momentul de față nu prea vorbesc cu nicio fată. Aya văd că are treabă cu Marinescu, cu tine, Mariana îi are pe ăștia doi, Maria îi cam evită, Daiana îmi e frică să mă apropii de ea, îmi pare rea și periculoasă”, a mai povestit Nicos.

„Izabela e clar din avion că a venit glonț pe Alex, iar cu Adriana nu am nicio intenție. Nu i-am spus Alexandro te vreau înapoi. Rămâne de văzut dacă am intenții”, a mai mărturisit băiatul.

ADVERTISEMENT

Fostul Alexandrei nu e convins de intențiile lui Nicos

Codruț nu a fost foarte convins de argumentele pe care i le-a oferit Nicos, chiar dacă a dat din cap aprobator și a tot plusat cu întrebări. A vrut să știe cu subiect și predicat dacă într-adevăr are vreo intenție cu Alexandra, însă Nicos a evitat să dea un răspuns  vehement.

Fostul Alexandrei a mai spus că a observat că Nicos îi ia mereu apărarea, în condițiile în care la reintrarea lui în casă era pe picior de război cu ea, ba chiar s-au certat de câteva ori din diferite motive.

ADVERTISEMENT

O va fura Nicos pe Alexandra de sub ochii prietenului său Codruț sau este doar o teamă nejustificată a acestuia? Lucrurile sunt tot mai confuze în reality-show-ul de la Kanal D!

 

ADVERTISEMENT