News

Bătăușii de la Eforie Nord au fugit din spital. Poliția a deschis o anchetă

Noi informații cu privire la bătăușii implicați în scandalul din Eforie Nord. Precizările Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
24.06.2024 | 13:46
Batausii de la Eforie Nord au fugit din spital Politia a deschis o ancheta
Bătăușii de la Eforie Nord au fugit din spital. oolaj Fanatik/ Foto ziuaconstanta.ro
ADVERTISEMENT

Noi informații cu privire la bătăușii implicați în scandalul din stațiunea Eforie Nord, care a avut loc duminică seara. Bărbații au fost preluați de un echipaj medical solicitat la fața locului și transportați la spital.

Ce s-a întâmplat cu bătăușii de la Eforie Nord

La scurt timp, aceștia au fugit din unitatea medicală.Datele vin de la reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Bărbații s-au rănit după ce și-au împărțit pumni și picioare, duminică

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în urma unui conflict spontan izbucnit între cele trei persoane, în zona Belona din Eforie. Motivul nu este cunoscut. Cert este că turiștii aflați în zona cu pricina s-au speriat și au sunat la 112 pentru a raporta incidentul violent.

Jandarmii și polițiștii au ajuns la fața locului. De asemenea, o ambulanță a preluat cele trei victime care s-au ales cu leziuni. Bătăușii au fost duși la spital, însă înainte de a fi examinați medical, cei trei au plecat.

ADVERTISEMENT

Conform oamenilor legii, până acum nu a fost depusă nicio plângere. Cu toate acestea, polițiștii s-au autosesizat și a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Din cercetările efectuate până în prezent, rezulă că trei bărbaţi s-ar fi agresat fizic reciproc, pe fondul unui conflict spontan, pe aleea Belona din oraşul Eforie. Aceştia au fost transportaţi la spital.

ADVERTISEMENT

Dar au părăsit unitatea medicală înainte de a fi examinaţi. Până în momentul de faţă, nicio persoană nu a dorit să depună plângere”, a informat, luni, 24 iunie, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Patru bărbați s-au luat la bătaie cu polițiștii și jandarmii, în Costinești

Un eveniment similar produs pe o plajă din Costinești, în august 2023, a provocat un val de reacții în mediul online. Patru bărbați au fost reținuți după ce anul trecut, pe 15 august, s-au luat la bătaie cu jandarmii și polițiștii. Oamenii legii au fost solicitați, deoarece indivizii au agresat doi tineri de 19 și 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Însă, sosirea polițiștilor i-a făcut pe bărbații în cauză să devină și mai agresivi și recalcitranți. Au amenințat, s-au luat la bătaie cu organele legii, motiv pentru care jandarmii și polițiștii au fost nevoiți să intervină în forță. În cele din urmă, indivizii au fost imobilizați și duși la audieri.

ADVERTISEMENT