Sport

Bate vântul la casele de bilete de la Arena Naţională! Imagini dezolante cu o zi înainte de FCSB – Silkeborg. Foto exclusiv

FCSB va evolua joi, de la ora 22:00, împotriva lui Silkeborg. Umilinţa cu 0-5 din tur a gonit fanii, iar pe la casele de bilete de la Arena Naţională bate vântul.
12.10.2022 | 16:25
Bate vantul la casele de bilete de la Arena Nationala Imagini dezolante cu o zi inainte de FCSB  Silkeborg Foto exclusiv
Bate vântul la casele de bilete de la Arena Naţională! Imagini dezolante cu o zi înainte de FCSB - Silkeborg. Foto exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB promite răzbunare după 0-5 în tur cu Silkeborg. Confruntarea retur va avea loc pe Arena Naţională, joi, de la ora 22:00, însă la cum se prezintă situaţia cu o zi înainte de meci, fanii pedepsesc lipsa de interes a roş-albaştrilor pentru competiţie.

Bate vântul la casele de bilete de la Arena Naţională!

La toate meciurile din această campanie europeană FCSB a strâns peste 30.000 de fani în tribune. Însă, acest număr nu va mai fi atins şi cu Silkeborg, în condiţiile în care bate vântul pe la casele de bilete.

ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK au fost la cele trei case deschise la Arena Naţională, însă au fost foarte puţini fani în preajma stadionului să îşi procure bilet pentru meciul de joi. Încă dinainte de startul grupelor, suporterii s-au plâns de preţurile mari la bilete.

Bate vântul la casele de bilete înainte de FCSB - Silkeborg. Sursa: Fanatik
Bate vântul la casele de bilete înainte de FCSB – Silkeborg. Sursa: Fanatik

În ciuda înfrângerii cu 5-0 din tur şi a numelui mai puţin sonor al adversarului, FCSB nu a scăzut preţurile pentru meciul cu Silkeborg, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care foarte puţini şi-au făcut apariţia la case.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali spera să îi înduplece pe fani după umilinţa din tur: “Eu anunţ acum că va fi cea mai bună echipă şi vrem să spălăm ruşinea!”

După umilinţa din tur a fost aşteptat acest efect. Gigi Becali le-a dat dreptate fanilor care sunt supăraţi de prestaţia din ultimul meci din Conference League, însă le-a promis că joi vine revanşa:

“Fanii e probabil să fie supăraţi. Dar dacă eu anunţ acum că va fi cea mai bună echipă şi că vrem să spălăm ruşinea, sper să vină alături de noi. Mă mulţumeşte orice victorie, e şi vorba de bani.

ADVERTISEMENT

N-ai bani, te duci ca Dinamo. 500.000 de euro sunt bani mulţi, o avere. Era deplasarea obositoare, nu puteam folosi cea mai bună echipă. Aşa a fost, ce să facem?”, a încercat Gigi Becali să motiveze strategia eşuată din tur.

Preţurile la bilete pentru meciul FCSB – Silkeborg: 

  • Peluze – 50 LEI
  • Tribunele 1 și 2 – Inelele 2 și 3 – 100 LEI
  • Tribuna 2 – Inelul 1 – 200 LEI
  • VIP 3 – 300 LEI
  • VIP 2 – 500 LEI
  • VIP 1 – 750 LEI
ADVERTISEMENT
Casele de bilete de pe Arena Naţională. Sursa: Fanatik
Casele de bilete de pe Arena Naţională. Sursa: Fanatik

Patronul FCSB, pierderi de 500.000 de euro din încasările de bilete?

Patronul FCSB primeşte o lovitură financiară importantă, iar umilinţa din Danemarca produce repercusiuni. Aşteptările patronului erau de a produce 600-700.000 de euro pe meci, din vânzarea de bilete.

Dacă aceşti bani au fost produşi cu Anderlecht, în confruntarea cu Silkeborg, Gigi Becali ar putea înregistra pierderi de aproximativ 500.000 de euro faţă de planurile pe care şi le-a făcut.

  • 50 de lei este cel mai ieftin bilet la FCSB – Silkeborg
  • 2.000.000 de euro era suma din bilete pe care spera să o încaseze Gigi Becali din grupele Conference League

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,40 este cota pentru „x solist sau nu marchează ambele echipe” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT