Fotbal intern

Bate vântul pe Arena Națională! 1370 de suporteri sunt în tribune pentru meciul cu Gaz Metan! Cea mai slabă asistență pentru FCSB în acest sezon

06.12.2019 | 21:02
Bate vantul pe Arena Nationala 1370 de suporteri sunt in tribune pentru meciul cu Gaz Metan Cea mai slaba asistenta pentru FCSB in acest sezon
Aproximativ 500 de suporteri asistă la FCSB - Gaz Metan
ADVERTISEMENT

FCSB primește vizita celor de la Gaz Metan Mediaș pentru meciul din runda a 20-a și, deși cele două echipe se luptă pentru un loc în primele șase, suporterii au venit în număr foarte mic pe Arena Națională. Din cauza temperaturilor din București, la ora meciului au fost minus două grade, 1370 de fani sunt prezenți pe cel mai mare stadion al țării.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 3,55 este cota pentru „Peste 3.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Atmosfera dezolantă pe Arena Națională

FCSB și Gaz Metan Mediaș sunt vecine de clasament înaintea meciului direct, la egalitate de puncte, 30, însă miza partidei nu a convins suporterii „roș-albaștri” să vină la stadion. În debutul duelului, 1370 de fani se află în tribunele Arenei Naționale.

Asistența de la duelul cu Gaz Metan este cea mai mică înregistrată de FCSB în acest sezon de campionat.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, cea mai slabă asistență a „roș-albaștrilor” a fost într-un meci cu Sepsi, de pe 25 februarie, când au fost în tribune doar 500 de spectatori. Duelul s-a disputat la doar câteva zile după confruntarea cu Lazio din Europa League, câștigată de „roș-albaștri” cu 1-0, la care au asistat peste 33.000 de suporteri.

În actuala stagiune, pâna la jocul cu Gaz Metan, FCSB a înregistrat cea mai mică asistență tot într-un duel cu Sepsi, jucat pe 11 noiembrie, când 3.200 de suporteri au fost în tribune.

ADVERTISEMENT