Fotbal intern

“Mi se face rău cînd îl văd pe Cristea în tricoul Stelei!”

UPDATE Ora 21:00 / Aflat în studioul FANATIK SHOW, Borcea a dezvăluit că încă nu îi vine să creadă că Prinţul Cristea joacă în roş-albastru: "Mi se face rău cînd îl văd pe Cristea...
11.08.2013 | 20:45
“Mi se face rău cînd îl văd pe Cristea în tricoul Stelei!”
Cristi Borcea a fost cel mai "ultras" dintre conducătorii din "Groapă"
ADVERTISEMENT

UPDATE Ora 21:00 / Aflat în studioul FANATIK SHOW, Borcea a dezvăluit că încă nu îi vine să creadă că Prinţul Cristea joacă în roş-albastru: “Mi se face rău cînd îl văd pe Cristea în tricoul Stelei. Dar asta este viaţa!”

Borcea s-a arătat siderat şi de faptul că stadionul nu este plin. “Avem de-a face cu un stadion aproape gol. În trecut, derby-urile se jucau cu casa închisă! Galeria lui Dinamo este însă la datorie. Steaua are o echipă ofensivă, însă derby-ul e derby! Îmi aduc aminte,  în 1997, ei jucau în cupele europene, cu 10 jucători de 20 de ani i-am dominat şi bătut!”

Cristi Borcea nu a putut lipsi de la meciul din această seară, iar fostul acţionar dinamovist nu s-a dezminţit, făcînd un pronostic foarte optimist. Borcea este convins că echipa sa de suflet se va impune împotriva Stelei, în ciuda numeroaselor păreri contra acestui lucru. “Sînt convins că Dinamo se va impune în seara asta. Batem sută la sută! Iar omul meciului va fi numit Cosmin Matei, căpitanul nostru”, a declarat Borcea la intrarea pe stadion.

ADVERTISEMENT

Vezi video:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri