News

Bătrânul de pe targă l-a înjunghiat pe cel ce-i salva viața. Incident la Ambulanța din Galați

Incident grav petrecut în Galați. Un angajat al Ambulanței Județene (SAJ) a fost înjunghiat în abdomen de un bătrân de 78 de ani pe care îl transporta cu targa.
23.12.2021 | 15:59
Batranul de pe targa la injunghiat pe cel cei salva viata Incident la Ambulanta din Galati
ADVERTISEMENT

Un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Galați (SAJ) a fost un pas de a fi ucis de un bărbat în vârstă de 78 de ani.

Ambulanțierul, în vârstă de 45 de ani, a fost înjunghiat în abdomen de vârstnicul pe care îl transporta de la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Galați către un cămin de bătrâni din oraș.

ADVERTISEMENT

Angajat al Serviciului de Ambulanță Galați, înjunghiat de pacientul de 78 de ani pe care îl transporta

Incidentul a avut loc miercuri seara, în momentul în care angajatul de la Ambulanță îl transporta cu targa pe pacientul devenit ulterior atacator.

Din primele informații, se pare că bătrânul avea cuțitul ascuns într-o sacoșă. După acest incident extrem de grav, pacientul a rămas fără cuțit și a fost internat în centrul de bătrâni.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește victima, ambulanțierul de 45 de ani a suferit o rană superficială, dar a fost transportat la spital.

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor care au deschis un dosar, informează Viața-Liberă.

Potrivit cadrelor medicale, bătrânul este cunoscut cu afecțiuni psihice și urmează să fie expertizat pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ când a atacat.

ADVERTISEMENT

Poliția efectuează cercetări în cazul raportat la Galați

Imediat după atac, angajatul de la Ambulanța Galați a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele informații se pare că este vorba despre o plagă nepenetrantă, însă acest lucru se va stabili în urma investigațiilor medicale.

ADVERTISEMENT

Poliția a sosit imediat la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele în care s-a produs incidentul.

Un alt eveniment în care a fost implicată de această dată o mașină a Ambulanței din Galați a avut loc, tot miercuri, într-o intersecţie din oraș.

Un accident s-a produs la intersecţia a două străzi intens circulate. O autospecială SAJ, aflată în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, care se deplasa pe strada Brăilei, a fost lovită de un autoturism care circula pe strada Stadionului, din cauza neacordării de prioritate.

Cele două mașini au intrat în coliziune, rezultând doar avarierea acestora, fără victime. Ambii conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatul fiind negativ

ADVERTISEMENT