News

Bătrân din Capitală, ucis după ce a retras bani dintr-un bancomat. A fost atacat într-o stație de autobuz

Un bătrân din Capitală a fost ucis la scurt timp după ce a scos bani de la un bancomat. Acesta a fost atacat într-o stație de autobuz.
17.08.2021 | 14:52
Batran din Capitala ucis dupa ce a retras bani dintrun bancomat A fost atacat intro statie de autobuz
ADVERTISEMENT

Crimă petrecută în Capitală. Un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost lovit cu bestialitate în zona capului și tâlhărit la scurt timp după ce a scos bani de la un bancomat.

Bărbatul lovit a ajuns inconștient la spital şi la scurt timp a murit. După cercetările demarate de forțele de ordine, agresorul bătrânului a fost prins de Poliție, reținut şi ulterior arestat preventiv.

ADVERTISEMENT

Bătrân din Capitală, ucis după ce a retras bani dintr-un bancomat. Atacatorul, reținut de Poliție

Din informațiile oferite de Poliția Capitalei, incidentul grav s-a petrecut în noaptea de 13 spre 14 august.

Victima, o persoană în vârstă, din București, a retras o sumă de bani de la bancomatul unei bănci, a cumpărat mai multe bunuri, iar apoi a fost tâlhărit în apropierea unei stații de autobuz din Sectorul 3.

ADVERTISEMENT

Din cauza rănilor grave, victima a murit la spital. În cursul zilei de marți, 17 august, Poliția Capitalei a anunțat că a fost reținut un suspect în acest caz.

Un bărbat de 45 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat că l-a lovit mortal pe bătrânul din București.

ADVERTISEMENT

”La data de 14 august, în jurul orei 00,00, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către un spital de urgenţă cu privire la faptul că la camera de gardă a fost adus, în stare de inconştienţă, cu leziuni la nivelul capului, un bărbat neidentificat, găsit în proximitatea unei staţii de autobuz din Sectorul 3.

În cursul nopţii bărbatul a decedat”, a anunţat Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Agresorul bărbatului, un cetățean de 45 de ani

Cei de la Poliția Capitalei precizează că în acest caz au fost identificate două persoane care intraseră în posesia unui bun care îi aparținea victimei, iar în urma audierii acestora a rezultat că le fusese vândut de un bărbat din același cartier, cunoscut doar în baza unui prenume.

Imediat s-a stabilit identitatea acestuia, iar în dimineața zilei de 15 august a fost pus în aplicare un mandat de percheziție la locuința acestuia din Sectorul 3.

Suspectul a fost dus la audieri, a fost reținut pentru 24 de ore de către Parchetul Tribunalului București, iar ulterior instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, cercetat pentru tâlhărie urmată de decesul victimei.

ADVERTISEMENT
Tags: