News

Bătrân legat de stâlp cu bandă adezivă, în Vaslui. Mai mulți tineri l-au batjocorit

Un bătrân a fost legat de stâlp cu bandă adezivă, în Vaslui.
11.08.2021 | 14:26
Batran legat de stalp cu banda adeziva in Vaslui Mai multi tineri lau batjocorit
Bătrân legat de stâlp cu bandă adezivă, în Vaslui. Mai mulți tineri l-au batjocorit. Sursa foto: BZV.ro
ADVERTISEMENT

Un bătrân a fost batjocorit de mai mulți tineri, care au postat totul pe rețelele de socializare. Din imagini se vede cum bătrânul este țintuit de un stâlp, fiind legat cu bandă adezivă pe o mare suprafață a corpului.

Bătrân legat de stâlp cu bandă adezivă, în Vaslui. Mai mulți tineri l-au batjocorit

De asemenea, bătrânul respectiv are inclusiv și gura acoperită cu bandă adezivă, iar acesta se zbate pentru a fi lăsat în pace, în timp ce tinerii care l-au legat fac glume pe seama lui.

ADVERTISEMENT

Ulterior, polițiștii s-au sesizat în acest caz, mai ales că acești tineri s-au lăudat cu isprava lor pe rețelele de socializare, unde a fost observată și de organele competente.

În ciuda rugăminților bătrânului de a fi lăsat în pace, tinerii nu renunță la planul lor. La un moment dat, unul dintre cei prezenți chiar încearcă să îl forțeze pe bătrân să fumeze și încearcă să îi pună o țigară în gură.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut în zona unui magazin din comuna Dimitrie Cantemir din Vaslui, iar cei care se fac vinovați de aceste fapte sunt cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani. Și aceștia locuiesc în localitatea menționată deja.

Cercetările din acest caz au arătat că tot chinul la care a fost supus bătrânul a durat o oră. De asemenea, oamenii legii au stabilit și despre cine este vorba.

ADVERTISEMENT

Ce a transmis Poliția în legătură cu acest eveniment

Victima este un bărbat de 53 de ani. Acesta se afla la barul din sat când tinerii au început să râdă de el, a transmis bzv.ro.

“Băi, Dănuț, stai frumos la Înviere”, se aude cum îi spun tinerii, pe filmarea transmisă live pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

,,În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii vasluieni a fost identificată persoana în cauză, un bărbat în vârsta de 53 de ani din localitatea Plotonești, comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui.

Evenimentul s-ar fi produs în data de 9 august, în intervalul orar 21:00 – 22:00, în zona unui local de alimentație publică din localitate. Totodată, au fost identificate persoanele care l-ar fi legat de un stâlp, un grup de 5 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din aceeași localitate”, a transmis IPJ Vaslui.

A fost deschis un dosar penal în acest caz și se efectuează cercetări.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal urmând a fi stabilite împrejurările in care s-a produs situația sesizată și dispunerea măsurilor legale”, au mai precizat cei de la IPJ Vaslui.

ADVERTISEMENT