News

Bâtrân ucis de nepot, în Vrancea. Ce l-a condus pe bărbat la crimă

10.05.2021 | 11:44
Batran ucis de nepot in Vrancea Ce la condus pe barbat la crima
ADVERTISEMENT

Crimă sângeroasă în Vrancea, unde un bătrân a fost ucis de nepotul său în urma unei altercații, duminică seara. Între cei doi a pornit un conflict care a degenerat, iar nepotul a ajuns să își ucidă propriul bunic.

Bătrân ucis de nepot, în Vrancea. De ce s-a ajuns la crimă

Un bătrân de 87 de ani a fost ucis de propriul său nepot, în seara de duminică. Crima a avut loc în comuna Nereju din județul Vrancea, iar cearta celor doi a degenerat și a dus la acest eveniment tragic.

ADVERTISEMENT

Primele cercetări ale oamenilor legii arată că bărbații de 34 de ani și 87 au început o discuție aprinsă, iar urmarea a fost că tânărul a luat un obiect tăietor înțepător cu care l-a înjunghiat pe bătrân, până când acesta nu a mai avut suflare.

Ce au descoperit oamenii legii la locul crimei

Oamenii legii au fost chemați la fața locului, iar acolo au descoperit cadavrul bătrânului. În comuna Nereju, la scena crimei, a sosit și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, dar și polițiști de la Serviciul de Investigaţii Criminale Vrancea, pentru a stabilit cauzele și împrejurările morții.

ADVERTISEMENT

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din primele cercetări au stabilit că între un bărbat de 34 de ani din comuna Nereju şi un bărbat de 87 de ani, din aceeaşi localitate, a izbucnit un conflict spontan în timpul căruia bărbatul de 34 de ani l-ar fi înţepat pe celălalt cu un obiect tăietor înţepător.

Ulterior, în urma analizării situaţiei de fapt, la faţa locului s-au deplasat  un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, a transmis IPJ Vrancea.

ADVERTISEMENT

Tot mai mulți bătrâni, victimele crimelor în România

Acesta nu este singurul caz de crimă în care a fost ucis un bătrân. Tot mai mulți bătrâni sunt uciși în țara noastră, de rude sau de străini.

Un bărbat și-a ucis tatăl în vârstă de 71 de ani la finalul lunii aprilie. Bătrânul a fost înjunghiat și lăsat să moară, într-o baltă de sânge. El a fost descoperit abia dimineață, de fiica sa, care a anunțat poliția.

ADVERTISEMENT

În 2019, doi adolescenți au ucis în bătaie un bătrân pe care voiau să îl tâlhărească, dar planul lor a mers prost și bărbatul de 75 de ani a sfârșit ucis în propria casă.

Tot în luna aprilie și-a pierdut viața un bătrân de 63 de ani, în urma unei intervenții brutale a poliției. Evenimentul a avut loc în Pitești, unde bărbatul a fost imobilizat de polițiști. Acesta a făcut stop cardiac și a murit.

Doi frați și-au ucis unchiul cu o secure, în 2020, iar victima a lăsat în urmă trei copii. Crima a avut loc în Vaslui.

ADVERTISEMENT
Tags: