News

Bătrână lovită în cap de o creangă căzută din copac. Femeia a ajuns de urgență la spital

O femeie de 64 de ani a ajuns la spital după ce o creangă i-a căzut în cap. Bătrâna se afla într-un parc din Craiova când s-a produs incidentul
03.06.2024 | 19:29
Batrana lovita in cap de o creanga cazuta din copac Femeia a ajuns de urgenta la spital
Incident similar celui din Capitală, repetat în Craiova. O femeie rănită de o creangă căzută din copac. Sursa foto: Captură video / Observator
ADVERTISEMENT

Un incident similar celui din București, unde o femeie a intrat în comă după ce a fost lovită de o creangă, a avut loc recent în Craiova. O altă femeie a fost rănită în același mod în timp ce se afla într-un parc din oraș.

Femeie lovită grav de o creangă căzută din copac

Polițiștii de la Secția 4 Poliție Craiova au fost alertați prin apelul 112 despre faptul că o femeie de 64 de ani din localitate a fost lovită de o creangă desprinsă dintr-un copac în Parcul Pedagogic din Craiova, potrivit Observator. Polițiștii și un echipaj SMURD s-au deplasat imediat la fața locului, iar victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

„În cursul acestei zile, polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în incinta Parcului Pedagogic, din municipiul Craiova, o femeie de 64 de ani, din localitate, ar fi fost lovită de o creangă căzută dintr-un copac.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj SMURD, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsuri în consecință.”, informeaza IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt în desfășurare pentru a clarifica circumstanțele incidentului, urmând să fie luate măsuri corespunzătoare. Societatea responsabilă cu întreținerea parcurilor din Craiova a declarat că arborii au fost recent toaletați, dar parcul este vechi și unii copaci, deși aparent sănătoși, pot avea probleme ascunse, mai arată sursa citată.

Un incident similar a avut loc în Capitală

Cu o săptămână în urmă, o femeie de 38 de ani, aflată în scaun cu rotile, a intrat în comă după ce a fost lovită de o creangă mare în Parcul Bazilescu din București.

ADVERTISEMENT

Victima, care se afla la plimbare cu partenerul ei, a fost grav rănită, iar bărbatul a suferit și el leziuni. În timp ce familia femeii se teme pentru viața ei, autoritățile locale susțin că incidentul a fost cauzat de vântul puternic. Totuși, poliția a inițiat o anchetă penală.

„În parc acolo s-au aşezat pe bancă circa 2 minute, a auzit băiatul trosc, până să se ridice să aşa, a căzut peste ei. Dar a căzut, şi înălţime şi foarte groasă creanga… Şi mi-a distrus copilul”, adaugă Gabriela, mama victimei, mai scrie Observator.

ADVERTISEMENT

„Ne-am pus pe bancă şi s-a auzit de sus cum a trosnit craca aia şi când m-am uitat în sus, ea deja venea spre noi. Eu sunt lovit la spate şi la braţ, braţul stâng, dar ea este mai grav”, a povestit și Dumitru, prietenul victimei.

ADVERTISEMENT