Fotbal international

Batshuayi a explodat la Dortmund! Nemţii îl vor definitiv după doar 2 meciuri

Atacantul Michy Batshuayi a fost cedat sub formă de împrumut în această iarnă de Chelsea Londra şi a explodat la Borussia Dortmund.
12.02.2018 | 16:58
Batshuayi a explodat la Dortmund! Nemţii îl vor definitiv după doar 2 meciuri

Internaţionalul belgian l-a înlocuit cu succes pe gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang, plecat la Arsenal Londra, şi în primele două meciuri jucate pentru galben-negri a reuşit să marcheze de trei ori.

”Michy Batshuayi nu a venit aici să plece imediat. Dar dacă el va continua să marcheze în ritmul acesta va fi complicat să rămână, probabil Chelsea îl va vrea înapoi. Doar dacă el nu-şi va dori în mod expres să rămână la noi”, a declarat Hans-Joachim Watzke, preşedintele clubului din Dortmund.

Batshuayi a ajuns la Chelsea în vara lui 2016

Oficialul grupării germane a dezvăluit că a vrut să includă o opţiune de cumpărare definitivă a lui Michy Batshuayi, dar Chelsea a refuzat: ”A fost absolut imposibil să punem opţiune de cumpărare în vară. Când Roman Abramovich spune nu, nu rămâne”.

Michy Batshuayi, în vârstă de 24 de ani, a fost achiziţionat de Chelsea Londra în vara anului 2016 de la Olympique Marseille, iar în iarnă a fost împrumutat la Dortmund. În primele două meciuri pentru Borussia, el a marcat trei goluri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri