Batshuayi a explodat la Dortmund! Nemţii îl vor definitiv după doar 2 meciuri

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
12/02/2018, 16:58
Batshuayi a explodat la Dortmund! Nemţii îl vor definitiv după doar 2 meciuri

Internaţionalul belgian l-a înlocuit cu succes pe gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang, plecat la Arsenal Londra, şi în primele două meciuri jucate pentru galben-negri a reuşit să marcheze de trei ori.

”Michy Batshuayi nu a venit aici să plece imediat. Dar dacă el va continua să marcheze în ritmul acesta va fi complicat să rămână, probabil Chelsea îl va vrea înapoi. Doar dacă el nu-şi va dori în mod expres să rămână la noi”, a declarat Hans-Joachim Watzke, preşedintele clubului din Dortmund.

Batshuayi a ajuns la Chelsea în vara lui 2016

Oficialul grupării germane a dezvăluit că a vrut să includă o opţiune de cumpărare definitivă a lui Michy Batshuayi, dar Chelsea a refuzat: ”A fost absolut imposibil să punem opţiune de cumpărare în vară. Când Roman Abramovich spune nu, nu rămâne”.

Michy Batshuayi, în vârstă de 24 de ani, a fost achiziţionat de Chelsea Londra în vara anului 2016 de la Olympique Marseille, iar în iarnă a fost împrumutat la Dortmund. În primele două meciuri pentru Borussia, el a marcat trei goluri.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×