News

Bătut live pe Facebook! Un bărbat din Zimnicea a fost agresat în propria casă

21.03.2021 | 21:48
Batut live pe Facebook Un barbat din Zimnicea a fost agresat in propria casa
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Zimnicea a fost agresat în propria casă în timp ce făcea un live pe Facebook în care vorbea despre conflictul pe care îl avusese cu un localnic. Persoana despre care vorbea a intrat peste el și l-a luat la bătaie.

Bătut live pe Facebook de un vecin

Bărbatul din Zimnicea a fost agresat chiar de vecinul despre care vorbea în transmisiunea live. Tânărul care făcea live-ul locuia cu bunica lui, care a încercat fără succes să îl scape de furia agresorului.

ADVERTISEMENT

Ulterior, victima a depus plângere la Poliție.

„La data de 20 martie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna Viișoara cu privire la faptul că a fost agresat fizic.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că bărbatul, în timp ce se afla la domiciliul său, ar fi fost lovit de către un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate, care ar fi pătruns fără drept în locuința apelantului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânărul ar fi distrus telefonul mobil al persoanei vătămate. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, lovirea sau alte violențe și distrugere, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea”, informează autoritățile, citate de observatornews.ro.