News

Bătută cu sălbăticie pentru că nu i-a servit băutura rece. Agresorul, recidivist

O vânzătoare în vârstă de 48 ani din Hunedoara a fost bătută cu brutalitate de un client care ceruse o bere rece, însă nu a primit-o.
28.10.2022 | 13:49
Batuta cu salbaticie pentru ca nu ia servit bautura rece Agresorul recidivist
Poliția Hunedoara. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Individul a făcut o criză de nervi atunci când vânzătoarea i-a explicat că în acel moment nu existau băuturi puse la rece. Bărbatul e recidivist pentru o faptă similară, astfel că a fost identificat după cinci zile și arestat preventiv.

Vânzătoare bătută pentru că nu avea bere rece

Conform News.ro, incidentul s-a produs în 24 octombrie la ora 17:18. ”Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, despre faptul că, o femeie în vârstă de 48 de ani din municipiul Hunedoara, în timp ce se afla în timpul programului de lucru în calitate de vânzătoare la o unitate comercială situată pe strada Cerbului, din municipiul Hunedoara, a venit un bărbat care i-a cerut să acesteia să îl servească cu o bătură alcoolică rece şi pentru că, vânzătoarea nu avea acea băutură la temperatura cerută, acesta a agresat-o fizic lovind-o cu pumnii şi picioarele doborând-o la pământ”, a transmis IPJ Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Femeia a avut nevoie de asistență medicală suplimentară, astfel că a fost transportată la spital de urgență.

Bărbatul primise o amendă după ce a bătut o altă vânzătoare în urmă cu câțiva ani, pentru același motiv. De această dată judecătorii trebuie să decidă dacă bărbatul nu reprezintă, de fapt, un real pericol social.

ADVERTISEMENT

”După comiterea faptei, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, în urma cercetărilor penale si a investigaţiilor operative, au reuşit identificarea şi depistarea autorului respectiv un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, recidivist, după ce în urmă cu câţiva ani a comis pe raza municipiul Hunedoara acelaşi gen de faptă, împotriva altei vânzătoare, pentru care a primit o amendă penală”, precizează IPJ Hunedoara.

Ulterior, după ce a stat în arest 24 de ore, bărbatul a fost arestat preventiv timp de 30 zile. Tot în Hunedoara dar în urmă cu trei săptămâni, polițiștii au deschis o anchetă după ce o adolescentă de 14 ani a bătut o fată de 12 ani pe stradă, după terminarea cursurilor.

ADVERTISEMENT

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, după finalizarea orelor de curs, cele două minore, în calitate de eleve ale unei unităţi şcolare din municipiul Hunedoara, s-au întâlnit pe bulevardul Rusca din municipiul Hunedoara, unde în urma unor discuţii în contradictoriu, minora în vârstă de 14 ani, ar fi lovit-o pe minora în vârstă de 12 ani.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul”, anunță IPJ Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru lovire sau alte violențe, în acest caz.

ADVERTISEMENT
Tags: