Fotbal intern

Bătută de Armenia, dar cu prima şansă la locul 2! Ce cotă are România să prindă barajul pentru CM 2022

02.04.2021 | 19:39
Batuta de Armenia dar cu prima sansa la locul 2 Ce cota are Romania sa prinda barajul pentru CM 2022
ADVERTISEMENT

Nemții ne văd în continuare cu șanse mari de calificare la baraj, în ciuda înfrângerii rușinoase din Armenia și ne dau a doua cea mai bună cotă din grupă, după cea a reprezentativei Mannschaft-ului.

Deși România a obținut doar trei puncte din primele trei partide ale grupei din preliminariile Campionatului Mondial Qatar 2022, nemții nu sunt la fel de prăpăstioși ca noi și păstrează un dram de speranță pentru tricolori.

ADVERTISEMENT

Echipa națională va disputa următoarele trei meciuri din grupă abia în luna septembrie, așa că Mirel Rădoi are destul timp la dispoziție pentru a pregăti partidele cu Islanda în deplasare, acasă cu Liechtenstein și din nou în deplasare cu Macedonia de Nord.

Nemții nu și-au pierdut încrederea în naționala României

Bookmakerii din Germania văd în continuare naționala lui Mirel Rădoi cu șanse de calificare cel puțin de pe locul doi. Nemții nu oferă o cotă de doar 2,65 pentru o clasare pe una din primele două locuri, la egalitate cu Macedonia de Nord, care a primit aceeași cotă.

ADVERTISEMENT

Meciurile vor avea loc în perioada 2-8 septembrie, iar România se va deplasa din nou la Reykjavik, unde a pierdut cu 1-2 barajul de calificare la EURO 2020. Barajul pentru calificarea la Mondialul din Qatar va avea de asemenea tot două tururi și vor participa 12 echipe care se vor confrunta în meciuri într-o singură manșă.

România ar putea fi cap de serie la acest baraj dacă va termina preliminariile pe poziția a doua, cu condiţia să fie între primele şase formaţii de pe locul 2, astfel că ar juca semifinala pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Islanda are o cotă uriașă de calificare și are ultima șansă din grupă

Islanda nu mai este văzută drept o formație care se poate bate pentru un loc la Campionatul Mondial și are cea mai mare cotă din grupă, dacă nu luăm în considerare Lichtenstein, o echipă cu fotbaliști amatori.

Nordicii au astfel o cotă de 6,20 pentru a se califica la un nou turneu final, după ce au ratat calificare la EURO în barajul cu Ungaria, în timp ce Armenia nu i-a impresionat deloc pe nemți cu cele trei victorii din primele trei meciuri și are cota 3,70, destul de mare față de România și Macedonia de Nord.

ADVERTISEMENT

Specialiștii în pariuri din Germania nu au nicio emoție cu privire la calificarea echipei lor naționale, chiar dacă Germania are doar șase puncte și a fost învinsă „acasă” de Macedonia de Nord cu scorul de 1-2 și are cotă 1,02.

ADVERTISEMENT