News

Băut și drogat, s-a izbit cu mașina în gardul Palatului Parlamentului. Ce s-a întâmplat cu șoferul care nu avea nici permis

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, băut, drogat şi fără permis, a intrat cu maşina în gardul Palatului Parlamentului în noaptea de sâmbătă spre duminică.
31.07.2022 | 17:08
Baut si drogat sa izbit cu masina in gardul Palatului Parlamentului Ce sa intamplat cu soferul care nu avea nici permis
Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de gard Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Bărbatul a ajuns în atenția Parchetului pentru faptele sale.

Băut și drogat, s-a izbit cu mașina în gardul Palatului Parlamentului

Potrivit polițiștilor de la Brigada Rutieră, tânărul a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală (INML) în vederea recoltării probelor biologice, iar cazul său va ajunge la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

“Un bărbat în vârstă de 27 de ani a condus un autovehicul pe Bulevardul Naţiunile Unite, a pierdut controlul direcției de deplasare intrând în coliziune cu gardul ce înconjoară Palatul Parlamentului.

ADVERTISEMENT

Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest cât şi cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv atât pentru consumul de alcool, cât şi pentru consumul de droguri.

Bărbatul a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. Cazul a fost preluat de colegii mei, a fost informat Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 5″, a declarat pentru Antena 3 Radu Gâtan, şef serviciu Brigada Rutieră.

ADVERTISEMENT

Accident cu trei mașini pe Autostrada Soarelui

Un alt accident s-a produs în acest weekend pe A2. Sâmbătă după-amiază, un șofer a pierdut controlul volanului și a ”zburat” peste parapet, lovind alte două mașini de pe sensul opus.

Șoferul care a provocat accidentul se îndrepta către mare. În cădere, a intrat în doi conducători auto care veneau dinspre Constanța, către Capitală. La fața locului s-au deplasat de urgență oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Toți cei trei șoferi au fost transportați la spital, din cauză că s-au ales cu răni. Un elicopter SMURD a fost solicitat în zonă și a preluat victimele.

Accidentul s-a produs, mai exact, la kilometrul 162, în apropiere de localitatea Cernavodă. Circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate pentru câteva ore.

ADVERTISEMENT

Și în acest caz s-a demarat o anchetă. Șoferul care a provocat accidentul în care au fost implicate cele trei autovehicule urmează a fi tras la răspundere. S-ar putea alege cu permisul suspendat și chiar cu închisoare.

ADVERTISEMENT